2777
2789

بچه ها تورو خدا بگید من چیکار کنم 

من چند وقت با یه پسری بودم خونواده هامونم خبر داشتن قرار بود ازدواج کنیم. بعد فهمیدم بدردم نمیخوره مثلا اینکه فهمیدم پدرش معتاده ، مادرش به پدرش خیانت کرده ، پدرش زن صیغه ای داشته و ... ولی خوب خیلی دیر فهمیدم و وقتی فهمیدم کم کم ازش جدا شدم و به خواستگار دیگم فرصت اشنایی دادم . 

هستید بگم بقیشو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

بعدش این فهمیدو اومد کلی اذیتم کرد کلی ام حرف پشت سرم به خواستگاره زدو پروندش. حالابماند که سر قضیه خواستگاره چقد ناراحتت شدم . 

حالا اون پسره روانی هر روز بهم زنگ میزنه و گیر میده که باید باهاش حرف بزنم اگرم نزنم و بگم نه کلی تهدیدم میکنه

خوب کردی 

منه ساده بعد عقد تااازه پدرشوهرم رو دیدم برادرشوهرم رو دیدم 

دو تایی معتاد ...آبروووم رفت 

روم نمیشد به کسی بگم این پدرشوهرمه ...

متاسفانه دو سالم از پدرشوهرم نگهداری کردم چقدر تلاش کردیم سالم شد چون سکته زده بود کور شده بود ..خوب خوب شد 

تحویل مادرشوهرم دادیم برد 

الان شش هفت ماه گذشته 

باز شنیدیم شروع کرده مواد رو 

شوهرم زنگ زد گفت حیف اون پولی که من خرج کردم برا تو تا ترک کنی ...

خیلیییی خرج کردیم ...بهترین مواد غذایی دکتر و دارو ...

آقا تا سر کوچه میرفت آژانس میگرفت شوهرم دست از پا خطا نکنه ...

ای یاااادم میاد میسوزم ...خیلییی کشیدم ازشون 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

عزیزم اصلااااا محل نده

برای خودم پیش اومده انقدر ترسیدم که طرف فهمیده بود

مثلا چه غلطی میخواد بکنه؟ 

سگی که پارس میکنه نمیگیره عزیزم خیالت راحت

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

دختر خوب نترس 

ایندفعه زنگ زد 

ضبط صدا بریز توی گوشیت همه رو داشته باش حرف میزنه ...

بعد مملکت مگه بی قانونه 

حتی شما عکس بد و ...دستش دادی بازم برا تهدید میتونی شکایت کنی بدون اینکه کسی از اطرافیانت بفهمه پیگیری کنی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
دختر خوب نترس  ایندفعه زنگ زد  ضبط صدا بریز توی گوشیت همه رو داشته باش حرف میزنه ... بع ...

بخدا خستم کرده زنگ میزنه تهدید پشت تهدید یه خواستگار پزشک خوب داشتم اومد انقد چرتو پرت بهش گفت که رفت😭

خوب کردی  منه ساده بعد عقد تااازه پدرشوهرم رو دیدم برادرشوهرم رو دیدم  دو تایی معتاد ... ...

عزییییزم خیلی ناراحت شدم😔 خداراشکر کن شوهرت سر به راهه . من که انقد از این میترسم حس میکنم دیوونس 

عزییییزم خیلی ناراحت شدم😔 خداراشکر کن شوهرت سر به راهه . من که انقد از این میترسم حس میکنم دیوونس&n ...

دو بار زنگ بزنی 110 همچین خودشو جمع میکنه نترس اینا طبل تو خالی هستن ...