2777
2789
عنوان

خراب شدن وضع مالی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 32 پست
مگه سیسمونیو پدرمادرتون نمیخرن؟

نه ما رسم نداریم اگه هم داشتیم همسرم نمیزاره وضع مالیشون خوب نیست😥

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماام همینطوریم خداشاهده پول میاد ولی یهو میبینی نیست بچم پسره هنوز یه تیکه سیسمونی نخریدم😥😭

آخی 

ماهم 

منم الان داشتم ب شوهرم می‌گفتم خوب که مامانم میخواد بخره

توی بارداری هزینه بیشتر از قبل میشه پول دکتر دارو تغذیه همه اینها هست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بی برکت نشده عزیزم اجناس گرون شده قیمتا سرسام آور شده الان اکثر مردم تو مضیقه ان 

ذکر یا جوادالائمه رو زیاد بگین یه صوت خیلی قشنگی داشتم درباره افزایش رزق میگفت بعضیا میگن بچه داربشیم میگن روزی زیاد میشه پس چرا مال ما نشد؟ جسارت نباشه منظورم به شما نیست اوشون گفتن بله افزایش رزق صورت میگیره درصورت عدم انجام گناه درصورتیکه مراقبت کنیم غیبت و حسادت و کینه و دل شکستن نداشته باشیم روزی 14 مرتبه ذکر یا جوادالائمه هم معجزه میکنه و موارد مربوط به افزایش روزی هم رعایت بشه مثل نخوابیدن تا طلوع آفتاب و نماز اول وقت و اینها

آخی  ماهم  منم الان داشتم ب شوهرم می‌گفتم خوب که مامانم میخواد بخره

مارسمشو نداریم خودمم دوسن ندارم دلم نمیاد تو سختی خودشون فکر سیسمونبگی هم باشن خیلی وضع بدیه😥

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
خب درامدتون چقدره ؟؟ وقتی هر روز همه چی گرون می شه طبیعیه دیگه این خرافات چیه 

والا کار شوهرم با ماشینه 

نهایت دو تومن ولی خب پول بنزین و اصطلاک  ماشین هست 

از یه طرف دیگه هم حدود 1

من سر اولین بچم شوهرم ورشکست شد به خاک سیاه نشستیم چندسال طول کشید تا اوضاعمون روبراه بشه! همه چی خوب بود تا دوباره باردار شدم از وقتی که بچم به دنیا اومد فقط داریم بد میاریم!هردوتا بچه هامم دخترن ربطی به جنسیت نداره!  بقیش تو پست بعدی میگم چی شد

بی برکت نشده عزیزم اجناس گرون شده قیمتا سرسام آور شده الان اکثر مردم تو مضیقه ان  ذکر یا جوادا ...

خیلی معتقد نیستم ولی خب توقع روزی زیاد ندارم خدا روزی خودمون هم گرفته