2777
2789
عنوان

كسي بوده از دوست صميميش اسيب ببينه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 27 پست
رفتار همسرت باهاش چطوره؟

همسرم دوبار تو خونم ديدش خيلي معمولي مث همه ....

اتفاقا همسرم يبار گفت اصلا فكر نميكردم همچين دوستي داشته باشي 

چون دوستم خيلي پرروعه 

خيلي  برخلاف من كه ارومم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم دوبار تو خونم ديدش خيلي معمولي مث همه .... اتفاقا همسرم يبار گفت اصلا فكر نميكردم همچين دوستي ...

به همسرت بگو چون تو خوشت نیومد باهاش کات کردم.اینم اینجوری نبود جدیدا اینطور شده و به شوهر بیچارش خیلی ظلم میکنه و....

البته که ظلمه شوهر داشته باشی دنبال کسی دیگه باشی.

بخودشم خیلی مودبانه بگو شوهرم گفته باهاترفت و امد نکنم

خیلیم حساسه.بزار راحت دستو پاش جمع شه.بشوهرت از حرفاش نگو همونجور که خانمها گفتن.خیلیم محبتتو به شوهرت بیشتر کن

رفیق بازی کار دست آدم که میده.... دوری کن...چی معنی داره دوست تو به شوهرت معرفی کنی.اصلا کار هم نمیت ...

ديگه دوستم خونم بود همسرمم از سركار اومد 

همسرم اومد رفت اتاق جدا سريع غذا خورد رفت بيرون  برا راحتي ما .

دوستم همش ميگفت كجا رفت پس؟؟

تازکيام پشت تلفن خيلي حالشو ميپرسه مبخام بگم چكار به حال شوهرم داري اخه 

من از دوستام ضربه زیاد خوردم ولی یه تجربمو براتون بگم. من و همسرم و دوست صمیمیم و خواهرم تو یه مهمونی بودیم.همسرم و دوستم اولین بارهمو میدیدن و من رو محرم و نامحرم حساسم و دوستم میدونست. یه لحظه به خودم اومدم دیدم دوستم و همسرم خلوت کردن و دوستم کاملا میخنده و همسرم پشتش به من بود. بعدا دوستم میگفت سه تایی بریم مسافرت! شوهرتو خیلی دوست دارم اونشب خیلی باهم حرف زدیم!اون خیلی خوب منو درک میکنه! خیلی آرومم میکنه!! 

نکته ماجرااینه که خواهرم دقیقا رو به روی همسرم بوده و پشت دوستم.همه حرفاشونو شنیده گفت شوهرت فقط گیر کرده بوده و تعارفات الکی میکرد!!

ديگه دوستم خونم بود همسرمم از سركار اومد  همسرم اومد رفت اتاق جدا سريع غذا خورد رفت بيرون &nbs ...

بگو اتفاقا شوهرم گفت بهت نمیاد همچین دوستایی داشته باشی انقدر سبک بازی دراوردی ابرومو بردی