2777
2789
عنوان

مامانا تورو خا يه لحظه

94 بازدید | 10 پست

ديشب دخترم در حال بازي چشمش خورد به شيشه ميز از چشم بچه ام خون اومد سريع برديم فارابي معاينة كرد گفت الحمدالله چشمش چيزي نشده نگا كردم ديدم پايين چشمش خورده ولي گريه ميكرد خون آبه ميومد يه ساعت بعدشم خوب شد صبح بيدار شده فقط زير چشمش كبوده از نگراني دارم ميميرم ممكنه چيزي شده باشه نفهميده باشه ميخواستن بي هوشش كنن براي سيتي اسكن دايي ام نذاشت گفت چشمش سالم الحمدالله اگركاسه چشمش چيزي شده بود اروم نبود اخه گفتن برا احتياط بريد يه موقع ترك نخورده باشه كأسه چشمش من به خاطر بي هوشي پشيمون شدم بچه م همش دو سال شه بي هوشي خطرناكه ولي شوهرم وقتي خوابود فشار داد پايين چشمشو گفت اگه چيزي شده بود الان از درد بيدار ميشد رأست ميگن ؟دلم اروم نميگيره از بي هوشيم ميترسم چيكاركنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم یه بار دیگه ببر چشم پزشک،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔