نگارااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 42 عنوان ماریا قناد بیا لطفا 114 بازدید | 7 پست میشه بیای؟ چند تا سوال دارم ازت 1398/04/24 | 18:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 42 من میخوام توی خونه از طریق کیک و شیرینی کسب درآمد کنم میتونی راهنماییم کنی برای بازدهی بیشتر؟
نگارااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 42 و اینکه خودت مشغول چه کاری هستییه جا خوندم برای کافی شاپ کیک خیس و دونات میزدی دستوراش تو تاپیکات هس؟
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36327 سلام عزیزم. اره من کارم اینه. کانال هم دارم. سفارش از قنادی هم دارم. همه دستورام تو تاپیکام هست @cakekhanegivanila Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نگارااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 42 سلام عزیزم. اره من کارم اینه. کانال هم دارم. سفارش از قنادی هم دارم. همه دستورام تو تاپیکام هست ... عزیزم قنادی براش میصرفه که به شما سفارش بده؟ آخه مگه خودشون استادکار ندارن؟ بنظرت از کجا شروع کنم بهتره ؟ شما خودت چطور شروع کردین کانالتون رفتم کاراتون عالیه قیمتام همینطور موفق باشی عزیزم
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36327 عزیزم قنادی براش میصرفه که به شما سفارش بده؟ آخه مگه خودشون استادکار ندارن؟ بنظرت از کجا ش ... ممنون عزیزم. قنادی ها بعضی هاشون یه قسمت مخصوص چیزای خونگی دارن. اول کلاس برو که مهارت کافی و بهدست بیاری بعد کانال بزن و تبلیغ کن Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نگارااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 42 ممنون عزیزم. قنادی ها بعضی هاشون یه قسمت مخصوص چیزای خونگی دارن. اول کلاس برو که مهارت کافی و ... ممنون عزیزم