2777
2789
عنوان

خانم هایی که پردیس زندگی میکنن

135 بازدید | 6 پست

سلام ما بخاطر کار همسرم مجبوریم که بیایم تهران. 

خونه مادر شمال شرقه که با توجه به قیمت ها نمیتونیم اونجا اجاره کنیم. میخواستم ببینم پردیس فضاش چطوره ؟ ایا پارک یا کلاس امووزشی و ورزشی واسه بچه های 3 تا 4 ساله داره؟ 

مهد کودک خوب تو کدوم فاز پردیس هست ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم‌میخواستیم بریم‌پردیس ولی مامانم هیچ خوششش‌نیومدمیگه مثه بیابونه ساختموناش همه خوب ولی پارک ومغازه این چیزانداره بخوایی یه بستنیم بخری بایدباماشین بری یه جای دور 

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
ماهم‌میخواستیم بریم‌پردیس ولی مامانم هیچ خوششش‌نیومدمیگه مثه بیابونه ساختموناش همه خوب ولی پارک ومغا ...

قیمت ها توی شهر خیلی گرونه بخوام نزدیک مامانم اینا خونه بگیرم خونه 90 متری طبقه چهار کف موکت دیوارها 10 سال رنگ نخوره با کابینت فلز گیرم میاد. 😢یعنی ارزشش رو داره تازه با 90 تومن رهن و 2 تومن اجاره  

ما تو ظفر زندگى ميكنيم در حال حاضر ..اول فكر ميكردم خوب نيست ولى از وقتى خونه تراسه هاشو ديدم نظرم عوض شده كاملا . خيلى شيكن . دوس دارم يه خونه اونجورى بگيريم اونجا فاز ٢ ش خوبه به نظرم ! ١ قديميو شلوغه... ٣ به بعد و زياد دوس ندارم