2777
2789
عنوان

شوهرم روانیم کرده مامان ها بیایید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 34 پست

طبیعیه عزیزم

شما فقط مشغول درد زایمان وبچه نوزادین

مردا هم تو تولد بچه درگیری فکری دارن وسختشونه

بهتره باهم کاری نداشته باشیم چند مدت

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مردا خسته میشن طفلی ها گناه دارن نه ماه با اخلاقها ودردهای مامیسازن کمی درکشون کنیمم بالاخره وارد یه دوره جدید میشن پدرشدن براشون سخته وعجیب

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

عزیزم تحول بزرگی تو زندگیتون رخ داده خب

همسرتم اندازه شما نه ولی کمتر استرس داشته

حالا هم خودت بشدت خسته ای هم اون

ما هم اینطور بودیم

بهترین راه کمک گرفتن از اطرافیانته

و توجه بیشتر به همسرت

شاید خیلی دوست داره و فکر میکنه بچه توجهتو گرفته

تولد نینی مبارک

ما که نمیدونیم مشکل شما سر چی هستش ولی کلا بعد زایمان این ناراحتیها پیش مییاد

یکی اینکه خودت به استراحت نیاز داری و نمیتونی باید به بچه برسی یکی اینکه همه ی وقتت رو نینی میگیره حتی ننیتونی راحت بخوابی و اینا روی آدم فشار مییاره و ادم عصبی میشه و اینم هست که خیلی از مردا به بچه هاشون حسودی میکنن و بد قلق بازی در مییارن و کلا وضعیت زندگیتون و روابطتون متحول شده

هر کدوم از اینها خودش یه دردسرهایی داره

یکم طول میکشه تا دوباره زندگی ادم بیافته روی غلطک

دعوامون اصلا سرچیز خاصی نیست واقعا نمیدونم چی بگم گیرالکی میده به لباس به حرفای این اون اصلا ازاین ا ...

عجــب بابا خوب بگو چطوری گیر میده مثال بزن

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
اخه درکم چیز خوبیه خودش میبینه چقدر درد دارم کارای بچه  هم که نگو

بچتو بخوابون، بعد یکم باهم وقت بگذرونین، بعدش درازامش دردلاتو بگو. خب اونا بصری هستن، ی خانوم خوشگلو تو خونه میبینه ولی دو سه ماهه ک کاری نمیتونه بکنه. 

عجــب بابا خوب بگو چطوری گیر میده مثال بزن

مثلا دیروز میخاست شلوارشو اتو کنه به من گفت یه پارچه بده بندازم روش اتوکنم منم یه روسری دادم اتو رو بدون اب زیاد کرده گذاشته روسری هم سوخت چسبیدبه شلوارش از دیشب همش غرغر که تقصیرتوعه روسری پلاستیکی دادی به من 

تولد نینی مبارک ما که نمیدونیم مشکل شما سر چی هستش ولی کلا بعد زایمان این ناراحتیها پیش مییاد یکی ...

حتی بعد سه ماه ...اخه من هنوز درگیرم مشکل استارتر رو دارم چیکارکنم مامانم خیلی کمک حالمه اما همسرم خیلی لجباز بی ادب بد اخلاق غر غر وشده

خدا لعنتشون کنه دلم برا بچه میسوزه که شیر حرص میخوره 

من تاماه پیش باگریه شیر میدادم الانم بادعوا نمیدونم چه مرگشه خدا به دادم برسه اسی کرده بیچاره بچم باهاش کار ندارم باهمه شوخی میکنه حرف میزنه با من قهره ..خدمت کردن به خانوادشم از یه طرف😢😢😢