2777
2789
عنوان

سرم داره از درد میترکه همه از غریبه میکشن ما از خودی

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 35 پست

واااا عزیرم کنترل کن خودت و درسته همه بدشون میاد ازاینکه کسی بیدارشون‌کنه ولی بیشتریا خودشون و‌کنترل میکنن والا بیشتر مامانت باید میومدتاپیک‌میزدبااین عنوان‌نه شما

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

منم وقتی مجرد بودم تو خونه با مامانم کلیییی مشکل داشتم تا موقعی ک خودش خاب بود جرات نداشتم نفس بکشم اما وقتی من خاب بودم صدای تلویزیون و آهنگ و اینا میذاشت یا میومد داد و بیداد ک چرا اینقد میخابی یا میرف ب بابام میگف این دختره یکسره خابه ی فکری ب حالش بکن بخدا کلافه بودم از دستشون

الان تو خونه خودم تا لنگ ظهر خابم عصرا تا غروب خابم شوهرمم هیچی بم نمیگه تازه میگ بیشتر بخاب واست خوبه😁🙊

ازدواج کنی راحت میشی😉

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه زیاد میخابی؟چرا اینجوری می‌کنه؟حوصلش سرمیره؟

ن چون کار داره باید هر ساعتی بود ‌ببرمش بیرون

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

مطمئنم که تو زیاد میخوابی ، ما هم با داداشم از این فیلم ها داریم از بس که میخوابه اعصاب همه رو خورد کرده ، مامان منم مثل مامان شما همین کارها رو میکنه اخرشم همیشه به دعوا ختم میشه 

خدا کریمه
ببخشیدا اما این کارا نرمال نیست مامانت مشکل نداره؟

نمیدونم بخدا احساس میکنم ی اختلال روانی داره

منم وقتی مجرد بودم تو خونه با مامانم کلیییی مشکل داشتم تا موقعی ک خودش خاب بود جرات نداشتم نفس بکشم ...

اره بخدا

شاید دوس داره دورو ورش شلوغ باشه و همگی بشینید حرف بزنید و بخورید و بیاشامید 

من یه بار جلو تلویزیون خوابم برده بود قبل ازدواجم بعد مامانمم اروم اروم میومد و میرف و میشست که من بیدار نشم بعد من خوابم سبک بود ظاهرا یهو از خواب بیدار شده بودم ب مامانم گفته بودم خودتو موظف نکن راحت باش 

بعد مامانم میگه منم ب زورخودمو کنترل کردم گفتم عزیزم اونی تو میگی موذبه الان این سوژه شده بین من و مامانم 😂😂

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
شاید دوس داره دورو ورش شلوغ باشه و همگی بشینید حرف بزنید و بخورید و بیاشامید  من یه بار جلو تل ...

چه خوش اخلاقی خوشم آمد 😀

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!