2777
2789
عنوان

تضمین

189 بازدید | 11 پست

چه تضمینی هست ک شوهرتااخر با زنش زندگی کنه؟ یعنی چ چیزا باعث میشه بهم نزنه همچیو؟ بجز دوسداشتن. چجوری مث نجفی و هاشمی اینا نشه. من یکساله ازدواج کردم از الان شوهرم حرف رفتن و زن بعدی اینارو میزنه. مالی هم شریکی نداریم اصلا مالی نداره بنامش. من خونه دارم دادم اجاره. دارم اجاره خونمون ک توشیم میدم. همش دعوا داریم. میگ ازتو بهترم بودن. همش فک میکنم میخاد برگرده شهرش ک خواهرش مجرده واسش زن پیداکنه. هم خودش گفته خواهرم قبل تو واسم بین دوستاش یکی معرفی کرد. هم الان میگ میخام برگردم شهرم چندسال بعد ک پولدارشدم. یبار گفت خداب دیدم دوتا مغازه خریدم. یبار خوابی دید ک تعبیرش خوندم من میشم پله ترقی اون ب تنهایی. خواهرشم سن بالاس خ دخالت میکنه تو زندگیمون. از شهردیگ زنگ اس میزنه. 

آره. کلا دوماه با تلگ رام حرف زدیم دوبار اومد شهرم. فقط یبار نصفه نیمه تونستیم بریم مشاوره اونم نزدیک حرم شانسی دیدیمش. الان فک میکنم اون باید وقت میذاشت میومد ن مامانم انقد هولم کرد.چون هردومطلقه بودیم و بچه نداریم. شانسم همونزمان هرکی اومد بدرد نمیخورد مامانم هول کرد این اومد خواستگاری. ن تحقیقی. حتی تا امروز مامانم یبار نیومده شهرشون خب اونام با من مث یتیمها دارن رفتار میکنن. درباره اشتیاق شوهرم ارشد داره من لیسانسم. ظاهرشم خ مظلوم و کم حرف میگیره خودشو. ولی تو زندگی بیچارم کرده خ زبون داره متلک اندازه. و غرور خیلی شدید. هیشکی آدم حساب نمیکنه جز خودشو. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم داری منو یاد فاطمه09 میندازی چرا هرچی میگیم بازم خرف خودتو میزنی آخه؟ 

باور کن شوهرمن مانندش نیس نه اینکه چون عاشقشم بگم نه 

ازاینمه از همه لحاظ خوبه

اما من بهش اطمینان نمیکنم بهرحال آدمیزاده یهو دیدی ورق برگشت

حالا تو به این مرد دل بستی به امیدی ک تغییر کنه؟؟ 36ساله تغییرنکرده عمرا اگه تو بتونی عوضش کنی

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
عزیزم داری منو یاد فاطمه09 میندازی چرا هرچی میگیم بازم خرف خودتو میزنی آخه؟  باور کن شوهرمن ما ...

ازدواج دوم هردومونه اونک واسش مهم نیس آبرو نداره انگار. من دارم عذاب میکشم اگ جدا شم. مامانم بیچاره ام میکنه همون دفه قبلم حسابی اذیتم کرد ک چرا جدا میشم. هی تو سرم زد. همین ازدواجم تحت فشار مامانم  هول هولکی بود

عزیزم داری منو یاد فاطمه09 میندازی چرا هرچی میگیم بازم خرف خودتو میزنی آخه؟  باور کن شوهرمن ما ...

تازه قبل عید شوهرم گفت بیا وام بر ارم واس کارم سیصد تومن بنام تو. اخه خودش هنوز قسطای وام قبل ازدواجشو داره میده. بعد گفت صد من دویست تو. من با صدم میرم کا گاه میزنم تو برو خونه بخر. گفتم خب قسطاش چی. گفت من فقط قسطای صدتومن خودمو میدم. گفتم خب اگ یوقت نداذی چی. قهرکرد ادا درآورد ک تو بمن اطمینان نداری😐

ازدواج دوم هردومونه اونک واسش مهم نیس آبرو نداره انگار. من دارم عذاب میکشم اگ جدا شم. مامانم بیچاره ...

سلام گلم

یه چیزی بگم دور از جونت زبونم لال فکرکن من دکترتم اومدی پیشم بهت میگم یه سال دیگه بیشتر زنده نیستی چیکار میکنی؟؟؟؟ حرف مردم برات کم اهمیت میشه، سعس میکنی برا خودت زنذگی کنی، سعی میکنی شاد زندگی کنی هر چیزی ک آرزو بدده یه زمانی بهش برسی

من میگم الانم معلوم نیس چقدر عمر کنیم سعی کن از زندگیت نهایت لذت رو ببری حالا به هرطریقی ک خودت میدونی من نمیگم بی عاری کنی ولی زندگی کن، بشین با مامانتم حرف بزن منطقی، یا داداشتو بفرست باهاش حرف بزنه کسی ک به حرفش گوش میده، باهاش حرف بزنین ببینید دلایلش چیه؟ اگه اونم از حرف مردم میترسه قانعش کنین اگه دلیل دیگه داره به هر طریقی باهاش حرف بزنین بهرحال مادره و یقینا دلسوز بچه اش

بخدا تو ازدواج همه چیز نگاه جنسی نیس مخصوصا برا یه زن، امنیت، آرامش، محبت، تکیه گاه میخواد 

تازه قبل عید شوهرم گفت بیا وام بر ارم واس کارم سیصد تومن بنام تو. اخه خودش هنوز قسطای وام قبل ازدواج ...

بهش بگو بیا به نام تو برداریم من قسط خودممم میدم قسط توروهم میدم ببین میاد، اونوقت تو ناراحت شو بگو برا من خوبه برا تو بده، فقط مواظب باش ک همه چیزتو سر این زندگی از دست ندی

تو یکس از تاپیکای قبلیت خیلی حرف زدم نظرم هنوز همونه

بشین رو یه برگه نکات مثبت و منفی جفتتون رو جدا بنویس، ببین ایراد کجاس ببین نکات مثبتش بیشتره یا منفی البته منطقی باشی برا خودتم بنویس و تحلیل کن

من میگم اگه قراره همینجوری زندگی پیش بره جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته، امروزش بهتر از فرداس، چون هم روح و روانت آرومتره هم عزت نفست حفظ میشه

شوهرت بارها اعتماد به نفستو تخریب کرده، بچگانه رفتار کرده

بازم قبلش مشاوره برو ولی بخاطر مردم زندگی نکن هیچوقت

باور کن این مردم یه روز، یه ماه یه سال تورومیکنن نقل مجلسشون بعد یه سال فراموش کمیکنن و سوژه جدید پیدا میکنن، این مردم اگه منه نوعی امروز بمیرم میان یه فاتحه میخونن و یه اشک تمساح میریزن و میرن خونشون تا چندروز درباره غذاو پذیرایی منه خدابیامرز حرف میزنن بعد یه مدت خاطره میشم براشون

قبول کن ک تو حتی اگه بهترین آدم باشی بازم از کوچکترین جرکتت یه سوژه بزرگ پیدا میکنن برا حرف زدن

هممون همینیم پس لطفا برا خودت زندگی کن برا دل خودت ببین دلت کجا ساده چجوری حال دلت خوبه همون کارو بکن، اما عاقلانه تصمیم بگیر نه ببخشید احمقانه، برا همین میگم مشاوره برو اونم نیومد خودت حتما برو، اما به امید تغییر دادن یه شخصیت 36 ساله نباش هرگز

بازم قبلش مشاوره برو ولی بخاطر مردم زندگی نکن هیچوقت باور کن این مردم یه روز، یه ماه یه سال تورومیک ...

ممنون عزیزم.حرفهات کاملا منطقیه. میرم پیش مشاوره. تشکر. 🌷🌷🌷🌷🌷