2777
2789
عنوان

شما میدونین؟؟؟؟

162 بازدید | 28 پست

بچه ها جاریم کنکور داد امسال میگه واسه تربیت معلم گفتن چون امسال خیلی میخان هر درسی رو فقط ۵درصد بزنی کافیه واقعا راسته؟؟؟یعنی قبول شدن تو تربیت معلم اینقدر الکی شده؟تازه این اصلا نخونده بود نمیدونم الکی به من گفت کنکور خوب بود یا چی

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبابا چرت گفته

والا من دهنم وا موند انقد حرص خوردم گفتم وقتی من کنکور دادم یه دوستام ۶۰۰شد بعد قبول نشد تربیت معلم بعد این اینجور راحت بدون اینکه خونده باشه قبول بشه😤😤😤😤

واسه تربیت معلم باید رتبت خیلی خوب باشه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
انشالا که قبول شه ولی فکر نکنم راست گفت باشه

اره اخه با من خیلی تو رقابته شوهرش اصلا نمیزاشت این دیپلم بگیره تا دیدن من لیسانس روانشناسی گرفتم اینم شوهرش گزاشت کنکور بده حالا بدون اینکه خونده باشه میگه خوب بود قبول میشم

جدی اخه ۳ سال پیش ۱۰۰۰هم داشتیم قبول نشدن😭

آره چون نظام جدید شده اموزش پرورش نیروی بیشتری جذب میکنه. البته چون کنکور هم آسون تر شده قبول شدن سخت تره .ما کلا شانس نداشتیم   

prove yourself to yourself not others

والا نمیدونم ولی کنکور تازگیها خیلی الکی شده. ما دهه شصتیها پدرمون درومد کنکور قبول بشیم اونوقت الان بی سواد ترین آدمها فوق لیسانس هم قبول میشن اونم نخونده🤐🤐

یا رفیق من لا رفیق له 
واسه تربیت معلم باید رتبت خیلی خوب باشه. 

در اومده میگه هردرسی رو فقط ۵درصد هم بزنی کافیه فقط روانشناسی رو باید زیاد زد من شاخ در اوردم