بچه ها جاریم کنکور داد امسال میگه واسه تربیت معلم گفتن چون امسال خیلی میخان هر درسی رو فقط ۵درصد بزنی کافیه واقعا راسته؟؟؟یعنی قبول شدن تو تربیت معلم اینقدر الکی شده؟تازه این اصلا نخونده بود نمیدونم الکی به من گفت کنکور خوب بود یا چی
تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من دهنم وا موند انقد حرص خوردم گفتم وقتی من کنکور دادم یه دوستام ۶۰۰شد بعد قبول نشد تربیت معلم بعد این اینجور راحت بدون اینکه خونده باشه قبول بشه😤😤😤😤
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
اره اخه با من خیلی تو رقابته شوهرش اصلا نمیزاشت این دیپلم بگیره تا دیدن من لیسانس روانشناسی گرفتم اینم شوهرش گزاشت کنکور بده حالا بدون اینکه خونده باشه میگه خوب بود قبول میشم
والا نمیدونم ولی کنکور تازگیها خیلی الکی شده. ما دهه شصتیها پدرمون درومد کنکور قبول بشیم اونوقت الان بی سواد ترین آدمها فوق لیسانس هم قبول میشن اونم نخونده🤐🤐