2777
2789
عنوان

موهام داغون شد...کمک

188 بازدید | 28 پست

موهام رنگ قهوه ای داشت ریشه ش هم در اومده بود که کاملا مشکیه . چهارشنبه عروسی داریم . دیروز رفتم ارایشگاه گفتم یه رنگ روشن بذار. یه رنگی گذاشت الان موهام به نارنجی میزنه . چه خاکی سرم بریزم  

امروز میخوام برم بگم درست کنه اما  میترسم نتونه  چون اینجا شهر کوچیکه خیلی وارد نیستن. اگه میدونید بهم بگید بهش بگم چه رنگی بزاره درست شه . نارنجی گرفته شه. دکلره نمیتونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاتو چند دست با شامپو بنفش مارال  بشور  ضد قرمزی و زردی هست. بعد ی رنگ روشن‌و ک درنظر داری  با چندسانت واریاسیون سبز و دودی ترکیب کن. بذار رو موهات عالی میشه.

امروز میخوام برم بگم درست کنه اما  میترسم نتونه  چون اینجا شهر کوچیکه خیلی وارد نیستن. اگه ...

یه رنگ زیتونی و یه دودی بگیری شماره 8و9

نصف از این نصف از اون بریز

خوشرنگ درمیاد

یه روزی حال منم خوب میشه
خاکو تو سر خودت نریز برو تو سره اون ارایشگر بریز. هیچی برو ارایشگاهه بگو موهاکمو درس کن این چه رنگیه

واقعا هم خاک بر سرش . دیشب اومدم خونه همه میخندیدن به رنگ موهام خودمم که اعصابم داغون شده بود بود

امروز میخوام برم بگم درست کنه اما  میترسم نتونه  چون اینجا شهر کوچیکه خیلی وارد نیستن. اگه ...

اون اگه میتونست اینجوری موهاتو خراب نمیکرد...

دیگه پیشش نرو تا بیشتر ازین گند نزده ب موهات.

خودت برو رنگ بگیر، همونایی ک گفتم  و توخونه بذار رو موهات.