2777
2789
عنوان

راه حلی برای دندان درآوردن

6054 بازدید | 9 پست

سلام.

پسرم 10ماهشه وهنوز دندون درنیورده.بنظر شما چیکار کنم ک سریع دندون بزنه؟4ماهش بود برده بودمش دکتر از دکتر خاستم ک لثه هاشو ی نگاهیه کنه بم گفت ک ورم کردن.ولی نمیدونم چرا تالان درنیومدن.خیلی نگرانم لثه هاشو ک نگا میکنم انگار قرار نیس حالا حالاها بزنن بیرون.البته زیادم برام مهم نیس دیر یا زود بودنش.همش بخاطر خودشه ک راحت غذا بخوره با کوچک ترین لقمه خفه میشه.خیلی هم بد غذاس.تنها چیزی ک خوشش میاد بخوره ماست سونه.قطره ویتان هم بهش میدم.

حتما ضعيفه بچه

بهش سوپ گوشت بده

گوشت و سبزيجات رو كاملا له كن اذيت نشه 

آب ميوه 

ماست سون بدرد نميخوره

ماست محلي بده كلسيم بالا داره البته تميز باشه تب مالت نگيره

یا صاحب الزمان ادرکنی

واسه دندونش دیر نیست. خواهر زاده من یک سالگی دندون در اورد. ولی خیلی اذیت شد چند ماه لثه اش تورم داشت و توش خون جمع شده بود. خواهر دکتر برده بود گفته بود امکان داره موقع در اومدن دندون لثه اش خونریزی کنه ولی مشکلی نیست.

ولی ماست سون رو به بچه نده عزیزم. پالمش خیلی زیاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه دندونش دیر نیست. خواهر زاده من یک سالگی دندون در اورد. ولی خیلی اذیت شد چند ماه لثه اش تورم داش ...

خواهرم به خاطر دیر دندون در اوردن بچه اش نگران بود ولی مادرشوهرش گفته بود تمام بچه ها و نوه های من بعد از یکسالگی دندون در اوردن. خواهرم با اینحال چکاب کامل هم ازش گرفت و همه چی خوب بود. درست بعد از یکسال دندون در اورد