2777
2789

بچه شما چه مارک دوربینی بهم پیشنهاد بدین یا چه نوع مارکی خودتون دارین؟و دوم اینکه استاپ موشن چیه؟و چجوری استفاده میشه فیلماشو دیدم خیلی باحال و بامزس ولی بگین چجوریه دوس دارم یاد بگیرم💥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فعلا که سونی و کنان حرف اولو میزنن،هر چند بستگی به لنز داره که میتونی بخری‌.با یه عکاس مشورت کن تا لنز مناسب و مدل خوب گیرت بیاد

استاپ موشن هم به تکنیکی گفته میشه که تصاویر رو کنار هم میزاری و انیمیشن میسازی.(فیلم کلبه وحشت رو یادته؟ دل و روده های روی زمین رو با روده مصنوعی و این تکنیک ساخته بودن)

هر ثانیه یه برنامه کودک ۲۴ تا عکسه که  نقاشی میکشن و طراحی میکنن ولی شما با یه دوربین و چندتا خرس میتونی تکونای ریز و حرکات ارومی به خرسا بدی  و بعد عکس بگری و دوباره یه تکون و عکس ....و بزاریشون پشت سر هم و بعد مثل فیلم حرکت میکنه.

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
کجای این سوال جنبه میخواست؟؟!! 😕

عزیزم بعضی از نی نی سایتیا الان میریزن سرم و میگن اگه نمیدونی استاپ موشن چیه سوال نکن .واقعا نمیدونی چیه دیدم که میگم والا😺😸

عزیزم فعلا که سونی و کنان حرف اولو میزنن،هر چند بستگی به لنز داره که میتونی بخری استاپ موشن هم به ت ...

ممنونم از راهنماییتون ولی من واسه اشپزی میخوام میشه یعنی و برنامش اسمش چیه

عزیزم بعضی از نی نی سایتیا الان میریزن سرم و میگن اگه نمیدونی استاپ موشن چیه سوال نکن .واقعا نمیدونی ...

نه دیگه در این حد...

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نه دیگه در این حد...

والا دیدم بدبخت یه دختره از فریز کردن جنین پرسیده بود همه ادای پروفسور هارو دراورده بودن دختره بیچاره از سوال کردنش به غلط کردن افتاد😹