2777
2789
عنوان

دندان پزشکی بیمارستان بقیه الله

21731 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها.. از دندون درد دارم میمیرم. دندونام خیلی کار داره بعد از بارداری و زایمان افتضاح شده. ارتودنسی هم لازم داره. تو کرج یا تهران طرف قرارداد نیرو مسلح جایی میشناسید کارش خوب باشه. کسی هست بدونه بیمارستان بقیه الله دندونپزشکیش چجوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندانپزشکی زیر نظر سپاه تو جهانشهر کرج درمانگاه ولیعصر  واسه شماها رایگانه . اما باید چادر سر کنی بری دوستم هم شوهرش ارتشی میره اونجا

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

حدود یک ماه پیش برا نوبت دهی تماس گرفتم اعلام کرد بیمه با نیرومسلح و سپاه نداره حالا الان دوباره بسته باشن نمیدونم

نیرومسلح ی مراکزی دارن ک با هزینه کمتر انجام میدن خدمات رو

دندانپزشکی زیر نظر سپاه تو جهانشهر کرج درمانگاه ولیعصر  واسه شماها رایگانه . اما باید چادر سر ک ...

کارشون خوبه؟ تازگیا رفتن؟ من قبلا تو کلانتری انجام دادم چند سال پیش را۱ی بودم اماخواهرم رفت نه. خورد شد مواد پر کرده ش . فکرکنم دیگه جنسای مصرفیشون درجه یک نیس.