2777
2789

سلام خانوما

من 20تیر موعدم بود ولی پریود نشدم

روز دوم تاخیر بی بی چک زدم و منفی بود😔

سینه هام درد میکنن و درد پریودی دارم و ترشحات سفید دارم همش

این ماه اصلا قرص هم مصرف نکردم

از آخرین اقدامم 8روز میگذره

احتمال داره که منفی کاذب بوده باشه و بعدا مثبت شه؟؟؟

کسی تجربه ای داره کمکم کنه؟؟😳😳

من ۱۱روز عقب انداختم ازمایش و‌سونو هم دادم هیچ مشکلی نداشتم باردار هم نبودم حالا باید برم از تیروئید بدم

خیلی نگرانم چون تیروئید برای باردار شدن اختلال ایجاد میکنه چ برسه ب پریودی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی دلت بخواد بشه ...🌷

شاید دیرتر نشون میده 

اگه امکانش رو داری برو آزمایش بده فردا

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
مرسییی عزیزززم❤ اصلا از منتظر موندن واسه جواب آز و منفی شدنش متنفرم😔😔😔

نرفتی امروز آزمایش عزیز

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
منم 5روزه تاخیردارم میدونم بی بی بزنم منفیه هیچ علائمی هم ندارم که امیدواربشم😔

رفتی بیبی بزنی یا نه عزیز بیا خبر بده 

نه عزیزم میگم یه هفته بگذره اگه پریود نشدم برم آز بدم😊

وای چه طور تحمل میکنی دختر 😮

صبح میدادی دیگه ...

باشه خبر بده لااقل خوشحال بشیم از خوشحالیت انشاالله