2777
2789
عنوان

بچهاااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 26 پست
ان شا الله جور بشه برا منم اونجا دعا کنی . یا امام رضا بطلبش جز تو کسی رو نداره

مرسی عزیز دلم اگ بشه و برم حتما برات دعا میکنم یادم نمیره چ دعای قشنگی کردی

مرسی عزیز دلم اگ بشه و برم حتما برات دعا میکنم یادم نمیره چ دعای قشنگی کردی

مرسی گلم میدونم یادت نمیره و میدونمم که میری    

گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت از كاراي مامانت خسته شده بعد بهش ميگه ك بياد مسافرت باهاتون؟ اين ديگه چجوره دوري و دوستي باش ...

از حرفاش میفهمم خودشم میگه خسته شده..خودمم تعجب کردم بهش گف..بنظرت جی بگم ب شوهرم...اصلا چیزی بگم؟چون ذله شدیم دگ ازین بحثا و حرفا

تنهاراهش اینه که شوهرت بهش محل نذاره

اره وقتی شوهرم کم محلش کنه چند روز میگذره از فاز بدجنسی میاد رو دوستی و هروز میاد طرفمون کارای عقب افتاده ای چیزی داریم انجام میده 

بهت بگم شاخ در میاری ی مدت میاد اننننقدر بده جاریمو میگه ناگفته نماند با جاریم صمیمی نیستم زیاد ک با ...

اجازه نده هیچوقت جلوت غیبت کنن و خیلی محکم بگو من از بد گویی ناراحت میشم و سریع مکان و ترک کن و سعی کن رفت و آمد و کم کنی و گوشی و به شوهرت بدی ولی خودت هم از خانواده اش بدگویی نکن ولی آگاهش کن.و مواظب زندگیت باش و بسیار دعا کن و مهربون باش

از حرفاش میفهمم خودشم میگه خسته شده..خودمم تعجب کردم بهش گف..بنظرت جی بگم ب شوهرم...اصلا چیزی بگم؟چو ...

سرسنگين باش باهاش.نه باهاش قاطي شو نه دعوا نكن

اگه حرفي زد با سياست جوابشو بده.بي زبون نباش بي ادب هم نباش. يجوري هم پيش مادرشوهر شيرين باش هم پيش شوهرت. متعادل باش كلا

اجازه نده هیچوقت جلوت غیبت کنن و خیلی محکم بگو من از بد گویی ناراحت میشم و سریع مکان و ترک کن و سعی ...

حتممما مرسی عزیزم گفتم ایندفه اگه بد کسیو گف بهش بگم غیبت نکن جلو من همینکارو میکنم