2777
2789

خیلی سخته سعی کن فراموشش کنی

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی آرامش بگیریی

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

عزیز دلمممممم

اهنگ گوش کن، گریه کن تخلیه شی

اگه میتونی باهاش تماس بگیر در حد ی حال و احوال

نمیدونم چی بگم واقعا😖

گفتم به کام وصلت ... خواهم رسید روزی ؟ گفتا که نیک بنگر ... شاید رسیده باشی   

بچه هاراهنمایم کنیدچکارکنم نمیدونم‌رفته یانه آخرین بارمامانش رابطمون بهم زدولی اونم حرف اوناروباورکردهرچی زنگ زدم جوابموندادمن چن روزه زنگ نزدم اونم نزده ولی بمن گف تووخانوادت دروغ میگیدمامانم راست میگه

چراولت کرده یعنی انقد مشکل حاد بوده رفته

دیره اخلاقش عوض شده خانوادشم راضی نبودن مامانش زنگ زده ب مامانم میگه پسرمن هیچی نداره ماهیچی بهتون نمیدیم واس ازدواج منم ب نامزدم گفتم عصبی شدبعدرفته ب مامانش گفته چرااینجوری میگیداونم صدتاقسم خورده من اینجوری نگفتم نامزدم هم حرف مادرشوباورکردگف شمادروغ میگیدمامان من دروغ نمیگه منم گفتم پس بسلامت دیگ تموم اونم قطع کردگوشیوتاامروزیه هفته اس ازش خبری ندارم 

دیره اخلاقش عوض شده خانوادشم راضی نبودن مامانش زنگ زده ب مامانم میگه پسرمن هیچی نداره ماهیچی بهتون ن ...

عزیزم نمیدونم چی بگم ولی اگه واقعا چیزی نداره ولی عرضه داره میتونه آینده خوب واست درست کنه هرجور شده پیگیر شو چون دوسش داری ولی اگه نه ولش کن بره ایشالا یکی بهتر میاد 

عزیزم نمیدونم چی بگم ولی اگه واقعا چیزی نداره ولی عرضه داره میتونه آینده خوب واست درست کنه هرجور شده ...

دوسش دارم خیلی اونم خیلی زیادقبلاعاشقم‌بودخیلی طوری ک میگف هیچکس براش جزمن مهم نیس ولی جدیدااینجوری شده یه روزبدون من طاقت نمیاوردولی جدیدایه روزهس چن روزنیس الان نمیدونم رفته واس همیشه یانه دارم ازبس فک میکنم‌دیونه میشم بچه هابنظرشمارفته واس همیشه؟؟؟؟؟