2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه تورو خدا بیاین

120 بازدید | 22 پست

سلام دوستان و مامانای گل نمیدونم تاپیک های قبلی منو خوندین یا ن بیاین یکم منو راهنمایی کنین من خیلی  خیلی خستم دارم دیونه میشم دیگ امید و انگیزه ندارم من بعد از زایمان افسردگی شدید گرفتم ک حتی نشد خودمو درمان کنم رفته رفته بهتر شدم اما هنوز اعصابم خیلی ضعیفه خیلی دلم میخاد مادر خوب و صبوری باشم همسر مهربون و باسلیقه اما به خدا با مشکلات پسرم و اخلاق همسرم اصلا نمیشه پسرم کم کاری تیروئید داره و از بدو تولد داره درمان میشه هرروز صبح زود باید یه قرص بخوره همش نگران و استرس خوردن قرصشو دارم باید سرساعت باشه و یک ساعت قبل و بعدش چیزی نخوره خوردنش براش حیاتیه از اب واجب تره ماشالله باهوش تر از بچه های دیگست و چون زود متوجه شدیم هیچ مشکلی نداره اما تا شیش ماهگی هرماه باید خون میداد و آزمایش بعدشم ک دوماه یه بار و تا سه سالگی هر سه ماه یک بار من هربار زجر کشیدن گریه و تقلاهاشو میبینم به خدا روح از تنم میره و تا یک هفته آدم نمیشم تاحالا هم مشکل شیر نخوردن سینه نگرفتن و غذا نخوردنشو داشتم طوری ک هیچی نمیخورد و من با قطره چکون بهش شیر میدادم حساب کنید نصفه شب از شدت گرسنگی گریه میکرد و من قطره چکون میاوردم و بیست سی سی بهش شیر میدام ک این واسه یه بچه  شیش هفت ماهه خیلی خیلی کم بود حالا بهتر شده اما هنوزم هیچی نمیخوره دکتر بردم آزمایش داد ویتامین داد  شربت راسیپ داد و گفتن ک پسر شما سالم و مثل تمام بچه های دیگست و کم اشتهایشم ربطی به تیروئیدش نداره چون درحال درمانه و مثل همه بچه هاس و هیچ فرقی نداره هنوز هم دندون درنیاورده با اینک ۱۵ ماهش شده و تازگی ها بدون کمک من یا دیوار چند ثانیه سرپا وایمیسته دکتر گفت اینا واسه کمبودای بدنشه چون خوب تغذیه نشده بازم اشتها نداره و نمیخوره من چیکار کنم انقدر میپزم و دور میریزم اصلا نه میرسم به خودم برسم و تفریح کنم شوهرمم تو دنیاس خودشه و دور کم نمیزاره از لحاظ مالی اما از لحالظ عاطفی خیلی کمبود دارم خیلی تنهام تو رو خدا بگید کی خوب میشه کسی بچش سختی زیاد بهش داده و الان خوب شده باشه؟؟ مامانا زود نرید توروخدا کمکم کنید هیچکی دورم نیس دلم تنگه 

اول اینکه دکتر غلط کرده ک میگه برای کمبود غذاییشع ک راه نمیره 

بچه من 15 ماهشه و مث پسر شما راه نمیره با وجود تغذیه عالی 

دوم اینکه منم مثل شما سختی زیاد کشیدم ولی تازگی دارم سعی میکنم برگردم ب نازیلای قبل و تا حدی موفق بودم باید خودت بخوای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ؟ خون سرد باش منم با یه بچه ی فوق بد غذا مواجه ام . کلی فوت فن غذا بلدم ‌ . یادت میدم . 

پسرت الان با شیشه شیر شیر میخوره؟؟

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

عزیزدلم پسر منم ۱۵ماهشه خیلی بدغذاس فقط با کلیپ های فرزاد فرزین و علیشمس غدا میخوره یعنی تو این مدت بخاطر این بدغذاییش به جز خونه مامام هیچ جا نرفتم! شمام براش آهنگ مورد علاقشو بزار یا یه وسیله جدید بده دستش بازی کنه شاید خورد،بعدشم شربت راسیپ آنتی هیستامینه که عوارضش اشتهای زیاده بهتره ندی بهش، مامان مهربون واسه سلامتی گل پسرت آیت الکرسی میخونم

اول اینکه خونسردی خودتو حفظ کن اول تا خودت اوکی نباشی نمیتونی خوب مدیریت کنی چقدر از متن پیامت معلومه اشفته ای و فکرت هزار جاست خواهش میکنم با یه روانشناس یا روان پزشک صحبت کن در وحله ی اول

دوم اکثر بچه ها تو این سن کم اشتهان هر غذایی رو نمیخورن شده ببرش پارک یا جایی ک دوس داره بهش غذا بده ولی از نخوردنشم واهمه نداشته باش با ارامش تمام بهش رسیدگی کن 

با شوهرتم صحبت کن چرا خواسته هاتو درمیون نمیزاری شده حتی چندین بار

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
عزیزدلم پسر منم ۱۵ماهشه خیلی بدغذاس فقط با کلیپ های فرزاد فرزین و علیشمس غدا میخوره یعنی تو این مدت ...

خیلی ممنون  عزیزم خیلی خسته شدم  دیگ فکر کن شیش ماه بچمو با قطره چکون سیر کردم الان یواش یواش شیشه گرفته و کمی فقط کمی شیر میخوره 

هم بچه هم خودت دارم دیونه میشم مرسی خانومی

بچم ک من با سرنگ شیر میدادم بهش تا اینکه دو هفته شیرشو غلیظ درست کردم و سرشو گرم میکردم میدادم بهش

بعد دیگه عادت کرد خورد 

مثلا تلویزیون میزدم تبلیغات بیاد بچه ها عاشق تبلیغاتن میخوابوندم اونو میدید ازبنور شیشه رو میکردم دهنش

خودمم دیگ الان بچم تقریبا افتاده رو روال شیر و غذاشو میدم بهش ظهر ک مبخابه ارایش میکنم و ب خودم میرسم 

ب این فک کن ک بچه و شوهرت یه مادر و زن پایه و شاد میخان

آره عزیزم تورو خدا بگو ممنونت میشم  

ببین اول از همه شربت ویتامین بده بهش اونم دقیقا این مارک . چون این امتحان پس دادس : مولتی زینک کیندر 

تقویت میکنه و اشتها باز کنم هس . پسر من از ۱۳ ماهگی تا حالا داره میخوره . 

دوم : سرلاک گندم و خرما ( تکه های خرما یا تکه های میوه نه هااا روس فقط نوشته گندم و خرما ) بخر . سر شیشه شیرو با چاقو یکم گشاد کن . سرلاک و رقیق درست کن تو شیشه و حسابی هم بزن و یه در میون جای شیر بده بخوره . 

حریره بادام با شکر کم و آرد برنج و شیر رقیق درست کن اینم تو شیشه بده بخوره ‌ . 

اینا خیلیییی کمک کنندس . 

واس سرگرمیش: توی گوشیت برنامه هایTalking tomیا talking angelaنسب کن بده دست بچه ها عاااشقشن حسابی سرگرم میشه و نمیفهمه کی غذا رو قورت داده. 

گوشت چرخ کرده با پیاز  و ادویه ( آرد نزن سفت نشه)  اندازه گیلاس قل قل کن و سرخ کن بریز تو بشقاب بذار جلوش . یا بزن سر چنگال بده دسش(این بهتره ) میخوره .  یا سیب زمینی خلال سرخ کن سس بزن بذار جلوش بزار هم بزنه کثیف کنه ازین بغل خودت بذار تو دهنش غذارو 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
اول اینکه خونسردی خودتو حفظ کن اول تا خودت اوکی نباشی نمیتونی خوب مدیریت کنی چقدر از متن پیامت معلوم ...

خیلی تلاش کردم بفهمه منو اما نفهمی من طبقه بالای خونه مادرشوهرم زندگی میکنم و هربار بار که میام حرف بزنم از دلتنگی ها و دلهره ه ساکت میکنه منو یا با داد و بیداد نتیجش میشه دخالت مادرشوهر و خواهر شوهر و فهمیدن اینکه مشکل داریم و یا قهر آقا میگ من توانایی شنیدن مشکل ندارگ روحیم ضعیفه و از بچگی بدبختی و بی پدر و بیچارگی کشیدم ظرفیتم پره منم بهش گفتم پس چرا ازدواج  کردی ازدواجم مشکلات خودشو داره خلاصه نه تنها همدم نیست بلکه حال آدمو خراب تر میکنه یه کاری میکنه میگی بابا غلط کرد  منم دیگ خسته شدم میگ همه مگ بچه ندارن منو با مامان و مامانبزرگش مقایسه میکنه