2777
2789

بچه ها من یه دوره اینترنتی ماه اولشو شرکت کردم بعد چون درباره قانون جذب بود گفتم قانون جذب کمک کنه باتخفیف بخرم یه نفرهمون دوره روباقیمت پایین تر میفروخت منم خریدم الان یجورعذاب وجدان دارم آخه گفته بایدبها شوبدین وحرامه بدون بها  آیا بایدمیخریدم یانه الان چیکارکنم پاک کنم دوباره اصلی روبخرم?

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نفهمیدم چی گفتی

@بانوی_بی_نشان   ببین اسی چی میگه خواهر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مولف اون اثر اینو گفته که با قیمت فلان تومن بخرید یا فقط از نسخه اصلی استفاده کنین، بله از لحاظ شرعی حرامه و از لحاظ حقوقی هم جرمه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛