2777
2789
1 بازدید| 0 پست

دکتر خوب میخوام توی اصفهان که برام سزارین انتخابی رو انجام بده و دکترشم خوب باشه. هزینه اش تقریبا چقدر در میاد

عشقم دخترم و باباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اصلا دیگه کسی سزارین اختیاری انجام میده؟

اره تو ایم مملکت بی صاحاب و بلانسبت پزشکا گشنه شدن مگه میشه انجام ندن. والله. وقتی دسشویی رفتن پولی شده پس با زیر میزی هم حله برا سزارین

عشقم دخترم و باباشه
تا اصفهانیا جمعن کسی کار خانم دکتر نفیسه انصاری میدونه چطوره

اون که فوق تخصصه. بی نظیره. دو تا دکتر خوب اصفهانه. یکی مرد هستش دکتر طاهری فکر کنم. اون یکی انصاری. با یه نگاه میفهمن مریضشون چشه. ولی سزارین انتخابی رو نمی دونم

عشقم دخترم و باباشه
سز انتخابی انجام میده؟ چند میگیره حدودا

نمیدونم من برا کار دیگه ای پیشش میرفتم کارش حرف نداشت ولی مطبش خیلی شلوغ بود پر از خانمای باردار . میتونی اسمش سرچ کنی شمارشو بگیری زنگ بزنی بپرسی از منشیش

اینو ک خودتون تو تاپیکت بودم  گفتید تو دهه ۹۰ سالگی  چطور میتونه عمل کنه

والا دکتر ماهریه خاله ی من سال قبل پیش ایشون سزارین شدن منم میخوام پیشش سزارین شم 

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘