2777
2789
عنوان

خانومای گل بیاید درباره اپلیدی سوال دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 39 پست
من برای پاهام .بیکینی و زیربغل از اپیلیدی استفاده میکنم .خیلی راضی ام .یه جاهایی کلا کچل شده .همیشه ...

دردت نمیاد برای بیکینی؟حس میکنم خیلی درد ناک باشه.و اینکه از اول از اپیلیدی استفاده کردی؟

یه جمنای مغرور و خاص🥰

من از اپلیدیم راضی نبودم همه جامو لک و زیرموستی کرد ردش کردم دیگه نبینمش.  بیکینی از مودرتیزبر ...

عزیزم پودر موبر برای بیکینی قبلا استفاده کردم ولی خوب تمیز نمیکنه که مو انگار میمونه تهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه دست وپا ،رانوزیربغل ،صورتم تقریبا کل بدن ازاپلید استفاده میکنم الانکه باردارم نمیتونم و ازش راضیم خوبه 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

اپیلیدی موهاروزیرپوستی میکنه دردشم زیاده موم خوبه مخصوصابرابیکینی دردشم کمتره ولحظه ایه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

من یه مدت برا دست و پام استفاده کردم کلی زیر پوستی شد دیگه کلا گذاشتم تو جعبه ش. الان دست و پامو اپیلاسیون میکنم.عااالیه..زیر بغلم ژیلت

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑
دردت نمیاد برای بیکینی؟حس میکنم خیلی درد ناک باشه.و اینکه از اول از اپیلیدی استفاده کردی؟

اولش درد داره ولی به مرور زمان دردش خیلی کم میشه.نه اوایل فقط ژیلت استفاده کردم ک باعث تیرگی زیربغل و بیکینی شد

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
اپیلیدی موهاروزیرپوستی میکنه دردشم زیاده موم خوبه مخصوصابرابیکینی دردشم کمتره ولحظه ایه

موم اگه با تیغ زده باشیم قبلا و کلفت شده باشه استفاده کنیم خیلی درد داره؟و خود ادم زورش میرسه بکنه پد رو؟

یه جمنای مغرور و خاص🥰

اپیلیدی برای دست استفاده میکنم خوبه ولی پاهام تمام لک شد و موی زیر پوستی اگه دیدی پاهات دون دون شده ...

جدی؟من گفتم شاید دون دون های قرمز بخاطر کنده شدن مو از ریشس.قرمزیش هم کم میشه هی الانم برم دوش بگیرم ببینم چطور میشه

اولش درد داره ولی به مرور زمان دردش خیلی کم میشه.نه اوایل فقط ژیلت استفاده کردم ک باعث تیرگی زیربغل ...

اوایل ینی مثلا چند وقت؟من موبز میزدم ولی چندساله ژیلت استفاده میکنم ولی از همین کلفت شدن و تیرگی و زود در اومدن و جوشش خسته شدم دیگه

یه جمنای مغرور و خاص🥰

من برای پاهام .بیکینی و زیربغل از اپیلیدی استفاده میکنم .خیلی راضی ام .یه جاهایی کلا کچل شده .همیشه ...

وای اولین بار چجوری اپلیدی کردی بیکینی رو؟بیحسی زدی؟من زیربغلم دردشو تحمل کردم ولی بیکینی بنظرم دردش بیشتره خیلییییی

موم اگه با تیغ زده باشیم قبلا و کلفت شده باشه استفاده کنیم خیلی درد داره؟و خود ادم زورش میرسه بکنه پ ...

آره هیچ کس اندازه من ترسونیس ولی دلموزدم به دریا از تیزبروژیلت خسته شده بودم اتفاقاموهامم ضخیمه یه بارکه پدروبکشی ببینی دردش کمه برات آسون میشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚