2777
2789

شوهرم من هیچی نداشت  حتی کار 

اما الان همه چی داریم  با کمک خانوادها

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

خونه واسم مهم نیست ولی ماشین چرا!البته بستگی به سن و سالشم داره مثلا از بچه 22-23 ساله که تازه لیسانس گرفته و رفته سرکار توقعی نیست ولی از 30 ساله چرا!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگى داره به شرايط زندگى هركس و استانداردايى ك داره.من خودم ماشين دارم مسلما  اگه ماشينش بهتر از من  نباشه و شرايط ماليش اوكى نباشه قبول نميكنم

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

خداوکیلی تواین وضعیت چه توقعاتی ازپسرا دارین اخه 😐 بابامامانای ما هنو صاحبخونه نشدن بعدپسرزیرسی سال شده باشه؟! هرروزمیخوابی فرداش پولت کمه بایدکلی بذاری روش

ازدواج کردم

بعد از ۶ سال یه خونه ۱۸۰ متری داریم که سه دانگ زد به نامم

دو تا ماشین هم داریم به نام من خرید

بازم برگردم به گذشته باهاش ازدواج میکنم

البته شغلش رو به پیشرفت بود 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

اگه ادم خوبی باشه 

زور نگه 

احترام بزاره 

بچه ننه نباشه 

اختیارش دست خودش باشه 

لات و ول نباشه 

عاشقم باشه 

عاشقش باشم 

درکم‌کنه 

مانعم نشه 

باعث رشد و پیشرفتم بشه بله

مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ،ز بامی که برخاست مشکل نشیند

عزیزم  من از دواج کردم شوهرمن حتی کارم نداشت الان هم خونه داریم هم ماشین شکرخدای بزرگ فقط منتطربچه ایم 

قانون انتظارمیگه:👧منظر هر چی باشی وارد زندگیت میشه،پس دائم با خودت تکرار کن،من منتظر عالی ترین اتفاق ها هستم🙆