2777
2789

سلام من تنبلی شدید دارم و نامنظم و کیستهای ریز کوچولو.دکتر بهم متفورمین داده.میخوام بپرسم که برای اینکه زوتر حامله بشم فرتیل اید بخرم یا پودر اینو فولیک؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید لطفا

خدایا بهت امیدوارم.یا امام حسین حاجتمو بده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو تا بسته اینوفولیک همراه متفورمین میخوردم جواب نداد ..اون یکی که گفتی چیه قرصه کپسوله چیه؟

کپسول فرتیل اید. شما دقیقا چه مشکلی داشتین و چندوقت اقدام؟؟

یه تاپیکی بود گفته بودن روی یه کف دست کلم بروکلی پخته میخوردن و یه ماهه کامل کیست از بین رفته..

یکم سرچ کن پیدا میکنی،خیییلیا نتیجه گرفته بودن

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
یه تاپیکی بود گفته بودن روی یه کف دست کلم بروکلی پخته میخوردن و یه ماهه کامل کیست از بین رفته.. یکم ...

وا چه جالب بله‌ممنونم حتما سرچ میکنم

هیچکدوم فقط ورزش،من تنبلی بسیاااااااررررررر شدید داشتم،با ورزش نتیجه گرفتم،البته قرص لتروزول هم خوردم همون ماه،اما بیشتر ورزش باعث شد باردار بشم،چون ماه های قبلش قرص مصرف میکردم اما ورزش نمی کردم در نتیجه باردار هم نمیشدم

ت
منم دارم  دکتر هم بهم گفت هر چ زودتر اقدام کنم واسه بارداری برام بهتره ولی من واقعا الان قصد ...

خب شما اقدام کن انشاالله که جواب بگیری شاید ذخیرتون کم بوده

هیچکدوم فقط ورزش،من تنبلی بسیاااااااررررررر شدید داشتم،با ورزش نتیجه گرفتم،البته قرص لتروزول هم خورد ...

جدی آخی مبارکه خداحفظش کنه.شما چه ورزشی میکروین چه رشته ای؟؟