2777
2789

اول مادر شوهرم که یه زنه خیلی خسیس و ندید بدیده اشپزیش خیلی بده اصلن هم تلاش نمیکنه بهتر بشه از مواد خیلی بی کیفیتم استفاده میکنه چون خسیسه که ارزون بشه خونش خیلی بی روحه همه چیزاش کهنه س و هیچ چیز جدیدی برای خونش نمیخره روی مبلاش با اینکه نو نیستن پارچه میندازه که فضای خونه را بی روح تر و سرد ترمیکنه مقداری حس حسادت داره و مثلا اگه ببینه کسی پیشرفت کرده صد بار داستان گذشته شو میگه که مثلا این بود و این شد خیلی اطلاعات پایینی داره و با اینکه پنجاه سالشه خیلی چیزا را نمیدونه ولی ادعای دانایی میکنه و اگه یه چیزی بدونه هزارونهصد بار میگه مثلا این چیز ضرر داره حالا خیلی وقتا پایه ی خرافی داره حرفش

طلاق 

گرمی جات 

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خودت برس 

چرا قبل ازدواج خوب تحقیق نکردی 

گرمی جات بازم تاکید میکنم

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 
طلاق  گرمی جات

توروحت🤣🤣🤣🤣

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
ب خودت برس  چرا قبل ازدواج خوب تحقیق نکردی  گرمی جات بازم تاکید میکنم

گرمی جات؟

برا چی؟

🌹❤سلام.🥰🖐 من این ترم امتحاناتم خیلی مهمه.عزیزانم میشه برام ۵ تا صلوات بفرستین و دعا کنید همشون رو قبول بشم❤🌹🙏
ب خودت برس  چرا قبل ازدواج خوب تحقیق نکردی  گرمی جات بازم تاکید میکنم

🤣🤣🤣🤣

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

خوب دوست داره قناعت کنه پس انداز کنه حالا شما بگو خسیس چرا زیر ذره بین میبری بیچاره را اول یه نظر به خودتت بنداز بعد اونو قضاوت کن و رفتارهاش تجزیه تحلیل کن 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅