2777
2789

الان ۸ روزه یه کالا سفارش دادم هنوز نرسیده

دارم پشیمون میشم  از کرده خودم،😣

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ۳روزه میرسه معمولا بعدشم خودت تاریخشو تعیین میکنی بزنگ پیگیری کن

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

زمان ارسال رو موقع سفارش دقیق با ساعت مینویسه حتما دقت نکردی برو توی قسمت سوابق سفارش ببین در چه وضعیه ولی معمولا چند روز بیشتر طول نمیکشه. شاید سفارشتو قطعی نکردی.

یا رفیق من لا رفیق له 
نه بابا ۳روزه میرسه معمولا بعدشم خودت تاریخشو تعیین میکنی بزنگ پیگیری کن

واقعاااا حالا چیکار کنم

واقعاااا حالا چیکار کنم

زنگ بزن پشتیبانی

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
زمان ارسال رو موقع سفارش دقیق با ساعت مینویسه حتما دقت نکردی برو توی قسمت سوابق سفارش ببین در چه وضع ...

چرا پولشم کامل  دادم 

چند روز پیش پیام اومد برام که سفارش شما تحویل پست شد دیگه خبری نشد

شمارش تو همون سایتشه؟

اره

پیدا نکردی بگو برات پیدا کنم

تازگی ها این مساله زیاد شده ، تامین کننده ها قیمتهاشون رو به روز نمیکنن و دیجی کالا هم برای فروش شرایط تامین کننده رو نمایش میده بعد که موقع ارسال میشه تامین کننده بازی درمیاره
همین موضوع برای من پیش اومد و دوهفته طول کشید دیجی کالا ارسال کنه ، خودمم زنگ زدم و پرسیدم وگرنه اونا زنگ نمیزنن اصل موضوع رو بگن