2777
2789
عنوان

۱۲ روز بعد ازhcg و منفی شدن بی بی چک

279 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ی هفته بعد از hcg بی بی زدم و مثبت شد ولی امروز ک بی بی زدم منفی شد یعنی بعد از ی ساعت ی هاله کمرنگ افتاد ، حالا با این شرایط یعنی دیگه منفیه یا امکان داره روز پریودم مثبت شه؟ ۵ روز مونده تا پریودم.

کسی تجربه ای در این باره نداره؟

فعلا بصبر شاید باردار بوی

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

عزیزم فقط وفقط صبرکن تاازموعدت بگذره 

من دوماه پیش شش روزعقب انداختم باچهارتابیبی چک هاله دار دوباره پریودشدم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم hcg زده بودی؟

من بیست وشش ماهه اقدامم وتاحالاچندباری زدم ولی بینتیجه بوده.

تاحالاچندباری عقب انداختم که بیبی چکم منفی میشدوبعدچندروزپریودمیشدم.

ودوماه پیش که بیبی چکهاهم هاله داشت آمپول نزده بودم.ولی ماه بعدش زدم وبازم بی نتیجه بود.واینماه نرفتم دکتر 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
[QUOTE=97193042]فعلا بصبر شاید باردار بوی[/QUO  شما بارداری عزیزم ؟ تجربه اینجوری داری؟

ن باردار نیستم گلم من بچم یازده ماهشه.تجربه اینطوری ندارم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
خدا برات حفظش کنه عزیزم واسه منم دعا کن

ممنون گلم🌹 انشاءالله به همین زودی تاپیک باردار شدنتو تو نی نی سایت میزاری😊

ان شالله ک خدا ی نی نی سالم بهت بده عزیزم

مرسی عزیزم من یه پسرشش ساله دارم و۲۶ماهه برادومی تواقدامم.

امروزدهم سیکلمه