hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 عنوان ۱۲ روز بعد ازhcg و منفی شدن بی بی چک 279 بازدید | 17 پست سلام دوستان من ی هفته بعد از hcg بی بی زدم و مثبت شد ولی امروز ک بی بی زدم منفی شد یعنی بعد از ی ساعت ی هاله کمرنگ افتاد ، حالا با این شرایط یعنی دیگه منفیه یا امکان داره روز پریودم مثبت شه؟ ۵ روز مونده تا پریودم.کسی تجربه ای در این باره نداره؟ 1398/04/23 | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جولییت عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 5854 فعلا بصبر شاید باردار بوی ⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
artin92 عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 عزیزم فقط وفقط صبرکن تاازموعدت بگذره من دوماه پیش شش روزعقب انداختم باچهارتابیبی چک هاله دار دوباره پریودشدم دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 میدونم ک تا ۱۴ روز اثر آمپوله ولی چرا پس امروز بی بی منفی شد؟
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 عزیزم فقط وفقط صبرکن تاازموعدت بگذره من دوماه پیش شش روزعقب انداختم باچهارتابیبی چک هاله دار ... شما هم hcg زده بودی؟
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 [QUOTE=97193042]فعلا بصبر شاید باردار بوی[/QUO شما بارداری عزیزم ؟ تجربه اینجوری داری؟
artin92 عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 شما هم hcg زده بودی؟ من بیست وشش ماهه اقدامم وتاحالاچندباری زدم ولی بینتیجه بوده.تاحالاچندباری عقب انداختم که بیبی چکم منفی میشدوبعدچندروزپریودمیشدم.ودوماه پیش که بیبی چکهاهم هاله داشت آمپول نزده بودم.ولی ماه بعدش زدم وبازم بی نتیجه بود.واینماه نرفتم دکتر دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
جولییت عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 5854 [QUOTE=97193042]فعلا بصبر شاید باردار بوی[/QUO شما بارداری عزیزم ؟ تجربه اینجوری داری؟ ن باردار نیستم گلم من بچم یازده ماهشه.تجربه اینطوری ندارم ⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 من بیست وشش ماهه اقدامم وتاحالاچندباری زدم ولی بینتیجه بوده. تاحالاچندباری عقب انداختم که بیبی چکم ... ان شالله ک خدا ی نی نی سالم بهت بده عزیزم
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 ن باردار نیستم گلم من بچم یازده ماهشه.تجربه اینطوری ندارم خدا برات حفظش کنه عزیزم واسه منم دعا کن
جولییت عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 5854 خدا برات حفظش کنه عزیزم واسه منم دعا کن ممنون گلم🌹 انشاءالله به همین زودی تاپیک باردار شدنتو تو نی نی سایت میزاری😊 ⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
artin92 عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 ان شالله ک خدا ی نی نی سالم بهت بده عزیزم مرسی عزیزم من یه پسرشش ساله دارم و۲۶ماهه برادومی تواقدامم.امروزدهم سیکلمه دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 ممنون گلم🌹 انشاءالله به همین زودی تاپیک باردار شدنتو تو نی نی سایت میزاری😊 وااااای مرسی عشقم چ جمله قشنگی ان شالله
hastidar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 720 مرسی عزیزم من یه پسرشش ساله دارم و۲۶ماهه برادومی تواقدامم. امروزدهم سیکلمه ان شالله ک خدا ی نی نی به شما هم بده دلت شاد شه عزیزم