2777
2789
عنوان

پسرم کلافه م کرده

599 بازدید | 25 پست

پسرم 3ونیم سالشه مدام در حال بهانه گیری و گریه کردنه.

اصلا راضی نیستم بیرون برم باهاش.اشکمو درمیاره الکی بهونه میگیره و گریه و قهر.

عصبی و بداخلاقم هست الان بدتر هم شده.

پیش مشاور بردم فایده ای نداشت.چند روز بردمش مهد عصبی تر شده ولی.

بچه دومم تو راهه نمیدونم دیگه چیکار کنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقامثل من دخترم روانموبهم زده دختری‌که دوسالشم نشده فقط جیغ میرنه ادم گاهی دلش میخوادی کارایی کنه ازدستش 😠

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

دقیقامثل من دخترم روانموبهم زده دختری‌که دوسالشم نشده فقط جیغ میرنه ادم گاهی دلش میخوادی کارایی کنه ...

بچه بعدیمم توراهه خل شدم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ببرش پارک.من پسرم همسن بچه شما بود .همش پارک بودیم.بعد اونم میامد خونه سی دی کارتون میدید

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
فیلم های کوکوملون رو از آپارات دانلود کن بریز فلش بزار نگاه کنه کار پسر من که فیلم دیدنه این کوکوم ...

الان که باردارم و کم حوصله ولش کردم به امان خدا.روزی 3_4ساعت پویا میبینه.خودمم عذاب وجدان گرفتم.