الان که گوارشش درگیره بهش مواد غذایی کم حجم بده. سنگین نباشه به گوارشش فشار میاد اذیت میشه. پوره سیب بده. پوره سیب زمینی و هویج. کته ماش یا لعاب ماش. کته شوید. کته هویج. سوپ برنج و هویج و سیب زمینی و مرغ بدون سبزی. اگر استفراغ نداره موز کال. ماست کم چرب همرا کته.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
متاسفانه پسر بنده هم در همین سن به همین بیماری دچار شده بود برای بار اول که تعداد دفعات بیرون رویش 4 الی 5 بار بود و تب نداشت دکتر براش پودر او آر اس و زینک سولفات نوشته بود که متاسفانه بعد از یک روز حالش بدتر شد و مجبور شدم مجددا پسرم رو دکتر ببرم که اینبار پزشک اسیدنالیتیک، پروکید و پاراکید نوشت ظرف دو سه روز اسهالش برطرف شد اما بعد از دو هفته هرازگاهی کمی تب میکرد و خودبخود تبش برطرفش میشد که برای بار سوم مجددا به دکتر مراجعه کردم که مشخص شد عفونت از بدنش خارج نشده و سفکسیم بهش دادم. در کل پزشک سیب رنده شده و تغییر رنگ داده، موز، سوپ شامل برنج، سیب زمینی، هویج و مرغ و کته توصیه کرده بود. دوره بیماری باید طی بشه و گرچه بچه وزن کم میکنه ولی بعد از بهبودی به سرعت کمبود وزن رو جبران میکنه در نهایت حتما مایعات فراوان بهش بدید تا بدنش دچار کم آبی نشه.
در ضمن وزن پسرم در نه ماهگی 8.300 بود که پزشک اول روزی 2.5 سی سی زینک سولفات به مدت دو هفته تجویز کردن که من به پسرم فقط روز اول دادم.