2777
2789

کی ب بچش قرص آهن داده؟ ن شربت آخه دخترم قرص راحتتر میخوره، دوست دارم تاثیر داشته باشع چند بار شربت دادم تاثیر ندیدم دخترم قدش کوتاهه کم خونه دوست دارم حسابی بش برسم ک بعد پشیمون نشم آخه همش ب گذشته فکر میکنم و عذاب میکشم ک چرا بیشتر بش نرسیدم خانواده شوهرم همه قد کوتاهن خودمم قدم کوتاهه دوست ندارم بعد عذاب بکشه بخاطره قدش، دکتر اطفال هم ک میبرن هی میگن ارثیه میگم میخوام ببرم غدد میگن غدد فقط از نظر هورمونی میسنجه ک آگه کم بود هورمون رشد تجویز میکنن ک خیلی گرونه و دردسر داره خسته شدم از بس فکر کرذم، خودم عصر ا میبرمش بیرون دوچرخه سواری، مواد غذایی هم همه جی بش میدم سه شیره و همه چی دیگه میخوام یه  شب درمیون آب قلم گوسفند بدم شوهرمو مجبور کنم بخره والله، شبا هم ب زور زود میخوابونمش، ولی خوب فایده نداره، زینک هم شروع کردم هرچند قبلا هم بش دادم ولی نمیدونم انگار تاثیر نداشته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به پسرم کوچیک بود قرص میدادم ولی اون میجویید و تمام دندوناش سیاه شد طول کشید تا فهمید باید درسته قورت بده

البته از دخترشما کوچیکتر بود

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

خودت و شوهرت قد کوتاهین همه این کارا فوقش یه ذره تاثیر کنه الان تغذیه ش درست باشه کافیه تو سن بلوغ هم تشویقش کن به ورزشایی مثه بسکتبال و والیبال

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

ویتامین د۳ رو چک کن اگه کمه بده. 

مکمل های زینک بده

بفرستش ژیمیناستیک و والیبال

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
یا باید خرج کنی یاباید کنار بیای دیه.دکتر غدد اگه الان ببریش میتونه کاری کنه البته هنو چون ب سن بلوغ ...

آخه هورمون رشد میگن عوارض داره من و شوهرمم ترسو آیم بخدا آگه مطمعن بودم بدون عوارض ه شوهرمو راصی میکردم

شب شام خیلی سبک بده، گرسنگی شبانه باعث ترشح هورمون رشد میشه، شربت کلسی کر بده هم کلسیم و منیزیوم و ... داره هم ویتامین د داره، باعث افزایش قد میشه،استخر ببر ، شنا قد رو زیاد میکنه،اما ببر دکتر غدد شاید هورمون رشد تزریقی هم بده

دکترراست میگه خب توارثیتون هست من خودم قدم بلنده خانواده شوهر کوتاهن شوهرم ازخودم یکم بلنده دوتابچه دارم به دخترم نون خالیم میدم قدمیکشه به پسرم هرچی فکرکنی میدم ولی اصلا فرق نمیکنه وقتی توارثش هست همه کارم براش میکنی دیگه چه ناراحتی

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤