2777
2789
عنوان

عاقبت زندگی

62 بازدید | 5 پست

تو این یکسالی ک ازدواج کردیم خرج اجاره رو روز اول مامانم گردن گرفت بخیالیک شوهرم قدردانه و سعی میکنه زندگیمون بهترکنه. ولی یمدت ک ما هی بین شهرمن شهر مرکز استان شوهرم رفت و آمد بودیم ببینیم کجا میتونه خونه و کار پیداکنه. همه خرجها رو انداخت گردن من. الان میگ همون روزا پس اندازم تموم شد درحالی ک من همش از مامانم پول میگرفتم. منظورش اینک یخچال و سرویس خوابو نگیره فقط همین دوتا تیکه گردنش بود. حالام فهمیدم اون مدت مامانم تو کارت اونم چنبار پول ریخته ک ادا درنیاره. تاحالا نمیدونستم. بعد زمانیک من اونروزا چنبار کم میومد پولم دو  اجاره رو اون داذ با یک میلیون سر خرید لباسشوییم. حالا میگ پولمو پس بده. پس اون خرجهایی ک یکسال خورد. خوراک هردومون لباس اینا دادم چی. میگ بمن چ میخاستی ندی. ینی خرجهای خرد انداخت گردنم چنتا خرج بزرگ. داد. حالا میخاد پس بگیره. این حرفها بعد این مطرح شد ک سیصد از کارتم برداشت پس نداد دعوامون شد الانم میگ هنوز ششصد بهم بدهکاری از مجموع 2700ک تو این یکسال داده. حتی تهدید ب طلاق کرد شنبه صبح دادگاه. چون میدونه میترسم. اخرخسته شدم گفتم باشه.صبح شنبه گفتم برو. منم میرم نفقمو میذارم اجرا. نفقه گذشتمم میگیرم. ول کرد. ولی همش حس بدی دارم. بنظرتون میشه اصلا بهش اعتمادکرد ادامه داد زندگیو؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باج میدادید بهش؟

انگار. من فک میکردم وقتی بره سرکار جبران میکنه. ولی الان قیافه میگیره کلا خانوادگی نمک نشناسن. آبرو واسشون مهم نیس. درحالیک قبل عقد میگفت ما خ آبروداریم اهل طلاق نیستیم بعد عقد فهمیدم برادرش دوساله درگیر طلاق زنشه چون نمیخاد مهر بده وسط مونده جریانشون. حتی الان گفتن ده سکه بدن جدا شن بازم اینا نمیدن. کلا مجانی میخان. شوهرمنک بدتر یبار دیگ حرف طلاق شد قبلا بینمون گفت باید بهم خسارت بدی واس مدتی ک دنبال خونه بودم سرکار نرفتم😨😨

عزیزم اصلا بچه نیار اصلا .مادرت لوسش کرده چرا اون کرایه خونه رو داد .زیادی بهش رو دادی ازش نترس دعوا هم نکن از خونه هم نزن بیرون چه قلدور شده 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی