2777
2789
نه گلم 8 ماه تموم شده وارد 9 شدیم باید بگیم مثلا هفته اول ماه نه و به ترتیب...

خیر عزیزم پسر شما الان ۸ ماهش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم ما رفتیم توی نه ماه.. ولی دکتر اینطوری همیشه میگن 8 ماه تموم شده و هفته اول یا دوم یا سوم ماه ...

وقتی شما میگی 9 ماهگی یعنی اینکه بچه 9 ماهش تموم شده و رفته توی 10 ماه......بچه من الان هشت ماهش تموم شده و رفته توی 9 ماه و الان دو هفته هم گذشته یعنی دو هفته دیگه 9 ماهه میشه

نه عزیزم وقتی 9 ماهش تموم شده الان باید وزن 9 ماهگی رو بپرسه چون بچه رفته توی 10 ماه ولی 9 ماهش هست

منم همین گفتم اگر دقت کنی. پسرش ۸ ماه و یک هفته اس. . پرسیده وزن ۹ ماهگی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

حالا بچه ها یه هفته دو هفته تفاوتش هست ....

ولی از لحاظ درست گفتن سن بچه ها به این شکل هست که ما باید آون ماهی که هستن را دقیق بگیم آگه 8 ماه تموم شده باید بگین هفته اول ماه نهم تو بهترین مطالب تولد بچه ها به این شکل صحیح هست .... نه اینکه من بچم الان هفته دوم ماه نهم هست بگم 8 ماهگی !!

حالا این مساله بحث نداره... اصلا بگذریم...ممنونم از همتون. 

پس باید میپرسید توی هشت ماهگی

دقیقا

حالا بچه ها یه هفته دو هفته تفاوتش هست .... ولی از لحاظ درست گفتن سن بچه ها به این شکل هست که ما با ...

عزیزم کسی بچه اش ۸ ماه و دوهفتگی وزن نمیکنه. آخر هر ماه میرن همه. بگذریم ولی پسرت تو ۸ ماهگی خوبه. نمیدونم راه میره یا نه ولی شروع کنه یهو لاغر میشه