2777
2789

دیشب از تِسترش استفاده کردم بنظرم خوب اومد خریدم‌اومدم خونه از دیجی کالا نظرهارو خوندم دیدم بعضی ها نوشتن لک میاره.کسی تجربه داشته واقعا که از ضدآفتاب لک بیاره؟

آخه من از دکتر پوست چندسال پیش پرسیده بودم‌میگفت کلا وقتی مدلِ رنگی وکرم‌پودر دار رو برمیداری خودِ کرم‌پودر باعثِ لک میشه و به مارکِ ضدآفتاب ربطی نداره.

۱۱۰تومن پولشو دادم🙈 درشم باز کردم دیگه پس نمیگیره

من راضیم

ولی دفعه بعد رنگی نمیخرم

تموم شد ی مارک دیگه بگیر با ی ماه استفاده لک نمیاره😌🐀

ديوونم و ديوونگيم و دوس داره💚ديوونس و ديوونگيشو دوس دارم💚عاقلا با عقل هم حال كنيد ميخوام ديوونه باشم💚😍

من دارم سه سال هست که میزنم صورتم لک نزده تا الان 

برای من سه نقطه با spf30

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا هم‌ تازگی یه عادت خیلیییییی بدی کردم هرچیزی میخرم زود پشیمون میشم وتا عوضش نکنم خواب به چشمم نمیاد😭مثل همین الان که خوابم پریده.ولی باید سعی کنم عوضش نکنم واین اخلاقِ خودمو درست کنم فکرکنم یه بیماریه.

وگرنه خداییش ضدآفتاب خوبیه

من چندین ساله دارم استفاده میکنم و واقعا راضی هستم نه صورتم لک آورده نه مشکلی پیش اومده خداروشکر

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
من راضیم ولی دفعه بعد رنگی نمیخرم تموم شد ی مارک دیگه بگیر با ی ماه استفاده لک نمیاره😌🐀

دقیقا...کلا‌دیوونه شدم هرچی میخرم دلم میخاد ببرم عوض کنم وقتی عوض میکنم احساسِ پیروزی بهم دست‌میده😭بنظرتون ب مشاوره وروانشناس احتیاج دارم؟😢😢😢

من نمیدونم لک میاره یا ن ... ولی رنگیشو دارم و اصلا راضی نیستم ازش چون من همیشه بجای کرم پودر از ضدافتاب رنگی استفاده میکنم ... و این ضدافتاب پوشش دهی خوبی نداشت روی صورت من ... من ضدافتاب رنگی فیس دوکسو چند ساله استفاده میکنم خیلی راضی ام

من نمیدونم لک میاره یا ن ... ولی رنگیشو دارم و اصلا راضی نیستم ازش چون من همیشه بجای کرم پودر از ضدا ...

منم این دفعه شوهرم اشتباهی برام دو نقطه خریده بود اصلا به درد نمیخورد پوشش دهی دو نقطه من همیشه سه نقطه میخرم جای کرم پودر هم استفاده میکنم اون عالیه انگار یه آرایش کوچلو کردی صورتت صاف میشه 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

پارسال خریدم من چهل بود الان شد صد تومن لک اینا نیاورد اصلا ولی من پوستم چربه با این که نوشته فاقد چربی اما سریع برق میندازه رو  صورتم میماسه درکل برای منی که پوستم چربه خوب نبود