2777
2789

من ۲۶ سالمه ازدواج نکردم هنوز خواستگار دارم کم و بیش ولی خوب نیستن 

دوستایی که باهاشون در ارتباطم همشون ازدواج کردن ولی ازدواجای بدرد نخور یجورایی به کمترین قانع شدن که فقط شووووهر کرده باشن زندگیاشونم خیلی خیلی متوسط و معمولیه جورین که من اگه جای اونا بودم احساس رضایت نداشتم از ازدواجم .تو خونه ی بابامم تو رفاهم بچه ی آخرم درسته خیلی خیلی احساس تنهایی عاطفی دارم ولی عقلم بهم میگه ازدواج در پیت نکن که از چاله در نیای بیوفتی تو چاه

ولی همین دوستام توی گروه هرروز میگن پس چرا ازدواج نمیکنی چرا توقعتو نمیاری پایین

منم دلم نمیاد بگم بابا خودتووووو ببینننننن بعد واسه من نسخه بپیچ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبح اول صبحی مخم پیچید تو هم با این عنوانت! 

چیکار به حرف اونا داری تو؟! 

بگو به شما ها چه! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

بهترین کارو میکنی، تا وقتی مطمئن نیستی با کسی زندگی موفقی نداری باهاش ازدواج نکن، نه زندگی خودت را خراب کن نه یکی دیگه

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...
کسی که دیگران رو بخاطر اشتباهشون سرزنش کنه نمیمیره تا خودش به اون اشتباه دچار بشه...😏😏😏

منکه سرزنش نمیکنم چیزی بهشون نمیگم واسه همین تاپیک زدم اینجا گفتم بعدم اونا اشتباه نمیدونن طرز فکر منو اشتباه میدونن

به نظرم یه بار همین حرفتو بزن بهشون که دیگه نگن 

منم ۲۰ سالمه یکی بهم گفت چرا ازدواج نمیکنی 

گفتم زوده یکم . اون موقع ۱۹ سالم بود 

گفت من ۱۸ سالگی ازدواج کردم خیلیم به موقع بود 

جالبیش اینجاس یه بارم طلاق گرفته 😂

ولی چون خیلیییی سنش بالاتر از من بود نتونستم برینم بهش 

آخ گفتی استارتر منم همینم دوستام همه ازدواجای چرت کردن همشم به من میگن توام زود یکیو قبول کن دیگه 😂😂😂خودشون اول ازدواج مجبورن کارکنن چون زندگیشون نمیچرخه کار عیب نیستا ولی خب مرد وظیفه تامین معاشو داره خلاصه که همشم حس میکنن من حسودیم میشه هیم میگن توقعتو کم کن

کاربری دست ۳ تا دوسته

بگو کیفیت واسه من مهم تر از کمیته 

تا زمانی که فرد دل خواهم رو پیدا نکنم ازدواج نمیکنم 

( خونه ی بابام در رفاهم آدم جایی که بهش خوش بگذره اونجا رو ول نمی کنه بره سختی بکشه )

اینو بهشون بگو خصوصا این قسمت داخل پرانتز😁

بگو تک فرزند  خونه بابام دارم پادشاهی می کنم 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

آخ گفتی استارتر منم همینم دوستام همه ازدواجای چرت کردن همشم به من میگن توام زود یکیو قبول کن دیگه 😂 ...

وااااای دقیقا بخدا 🤣🤣🤣فک میکنن به زندگیاشون حسودیم میشه 

عزیزم کار به حرف کسی نداشته باشه و زندگی کسی رو نمیشه از رو ظاهرش قضاوت کرد ممکنه خودشون خیلی راضی باشن

داستان همکارم .....

یه همکار دارم 2 سال از من کوچیکتره اما وقتی اون اومد سر کار بعد از سه 4 ماه من ازدواج کردم وقتی گفتم عقد کردم کرد (چون با شوهرم همکاریم دوران نامزدیمون رو به کسی نگفتیم) یهو جلو همه همکارا حالش بد شد بردنش بیمارستان وحشتناک دلش میخواست ازدواج کنه یه دوست پ.... هم داشت هرکاری میکرد نمیومد خواستگاریش 

بعد که تو اداره اینجوری شد یکی از همکارا یکی از دوستاشو اورد براش و یکسال بعد از من عروسی کرد و تو این یکسال که من متاهل بودم همش میگفت بچه نیاری منم کاری به حرف اون نداشتم خودم هدفم این بود که تا 3-4 سال بچه نیارم اما بعد از اینکه عروسی کرد خیلی سریع اقدام کرد اما تا 2 سال باردار نشد تا اینکه پارسال باردار شد و چندی پیش زایمان کرد اما متاسفانه خیلی بی فکر بود هدفش فقط ازدواج و بچه بود 

شوهرش بیکار این هرچی در میاره باید تو خونه خرج کنه و بدهی های مجردی شوهرشو پرداخت کنه و شوهرش کار نمیکنه بهش میگه از اول همین بودم 

کاش فقط کار بود به قول خودش میگه تو این سه چهار سال یه بار محبت ندیدم نه کلامی نه رفتاری میگه شوهرش هر شب تا دیر وقت با دوستاش بیرونه و حتی بعضی شبا هم تا صبح اینو تنها میذاره 

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
عزیزم کار به حرف کسی نداشته باشه و زندگی کسی رو نمیشه از رو ظاهرش قضاوت کرد ممکنه خودشون خیلی راضی ب ...

عزیزم منم به همین چیزاش فک میکنم وگرنه کدوم دختری دلش میخواد تنها باشه باید از روی منطق تصمیم بگیری که اگه خدایی نکرده خوشبخت نشدی حداقل خودتو سرزنش نکنی که چرا چشمامو باز نکردم  خوب وقتی من الان میدونم در اینده چیت برام ملاکه چطور کسیو که میدونم اونارو براورده نمیکنه قبول کنم مثلا اون کسی که بیشتر از بقیه به من تیکه میپرونه پنج ساله داره بالا خونه ی پدر شوهر با کلی ادم زندگی میکنه وقتی من میدونم که تحمل ندارم چرا باید ریسک کنم

مثلا من آدم مقایسه گریم اگه پس فردا برم تو زندگی ببینم بقیه از من یچیزاییو بیشتر دارن نمیتونم نیمه ی پر لیوانو ببینم سری سرخورده میشم ناراحتیمم به اون بنده خدا منتقل میکنم  اون بیچاره چه گناهی کرده اومده منو گرفته