2777
2789
عنوان

پسر شش ماهه ام....

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببرش دکتر عمومی خرجتم زیاد نمیشه صدرصد ریفلاکس داره معده اش ترش میکنه یه مدت اصلا لبنیات گاوی نخور، این نسخه من واسه پسرم گرفتم توببرش دکتر نیم ساعت قبل غذا ۵ قطره متوکلروپروماید وشبها هم وزن خودش قطره دایمیتیکون  یعنی ۵ کیلو ۵قطره 

عزیزم خوب باید ببریش دکتر.لعاب برنج بهش بده دو سه تا قاشق بده از کم شرو کن.حریره بادوم بده

بعد لعاب برن بیرون رویش زیاد شد دیگه اخراش شبیه اسهال شد سفت هم درت کردم خیلی بدغذاس 

💪🏻باید قوی باشم. 

ببرش دکتر عمومی خرجتم زیاد نمیشه صدرصد ریفلاکس داره معده اش ترش میکنه یه مدت اصلا لبنیات گاوی نخور، ...

شوهرم بیکار شده،کار میکنه روز مزد خرج خونه اجاره پوشک همانا ...خودمم موندم روم نمیشه بهش بگم خودشم داره میلینه ولی..

💪🏻باید قوی باشم. 

تازه بردمش درمانگاه همون بهداشت 6مونده  رفلاکس ؟؟

تره رفلاکس پنهان داشت پسرم

همس استراع میکرد وهیچی نمیهورد

وزنشم اومده بود پایین بدو برو تینترنت بخون

شایدم انگلی چیزی داره

بهداشت هودشون دکتر دارن ببرشون انجا 

خیلی پول کمی میگیرن

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
حتما بايد غذاي كمكي شروع كني .اول فرني ارد برنج و اب و شيرخشك .بعد دو هفته كه اينو دادي ميتوني پودر ...

مرسی شروع کردم انشاالله که بخوره 

💪🏻باید قوی باشم. 

شوهرم بیکار شده،کار میکنه روز مزد خرج خونه اجاره پوشک همانا ...خودمم موندم روم نمیشه بهش بگم خودشم د ...

همین داروهارو واسش بگیر آزاد بچه داره زجر میکشه بچه های خودمم اینجوری بودن فقط حتما یه مدت چیزی به اسم لبنیات گاوی حتی کیک وکلوچه نخور اینا معدشون خوب باشه خوب غذا میخورن

تره رفلاکس پنهان داشت پسرم همس استراع میکرد وهیچی نمیهورد وزنشم اومده بود پایین بدو برو تینترنت بخ ...

ینی انگل داره ببرمش دارم دق میکنم 

هی میگم درست میشه ولی وقتی لباس میپوشنم میبینم لباساش از خودش بزرگترن ناراحت میشم مرسی از راهنماییت مطمعنا پسرمم رفلاکس پنهان داره اخه اصلا بالا نمیاره ولی هیچی نمیخوره از بو طعم همه چی بدش میاد 

💪🏻باید قوی باشم. 

ینی انگل داره ببرمش دارم دق میکنم  هی میگم درست میشه ولی وقتی لباس میپوشنم میبینم لباساش از خو ...

حتما فردا ببرش بهداشت انجا خودشون میدونن چی کنن

خودتم یکم پیاز دافشو زیاد کنن بفرستنت پسش دکترشون

دفترچه یچتم ببر

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
نمیخورم هیچ،حتمامیگیرم

دارو بامعده خالی بده بالا نمیاره بعد کم کم بده یهو نده بهش حتما دستورشو رعایت کن پسرم یه مدت بد غذا شد همش درحال عوق زدن بود بردمش تامین اجتماعی یه قطره متو مال استفراغ بهش داد فقط دو روز بهش دادم الان خوبه 

از من میشنوی یه نصیحت خواهرانه حتی اگه  غذا نخوردید به بچه برسید گناه داره

نگو دلم ریش ریش میشه 

موقعی که شوهرم تو شرکتی کار میکرد تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم همینکه بار دارشدم شرکت ورشکسته شد باهزار بدلختی رفتم کنترل دیگه اخراش نرفتم...دوباره رف کار اولین حقوقش 400 پسرم بدنیا اومدنی دوباره بیکار شد....نمیدونم چه حکمتیه 

💪🏻باید قوی باشم.