2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم هفته پیش گرفتیم.کفش چوبی بود.من گفتم عوض کنه فلزی برداشتم.

مادرشوهرم تعریف کرد چندسال پیش خواهرشوهرم تازه زایمان کرده با خواهرشوهرش ک هردوتا سنگین وزنن رو تخت بودن.تخت شکسته.حالا جنس چوبش نمیدونم چی بوده.

تیکر عروسیمه...انشاالله سرموعد به خوبی برگزار شه.  

تخت قبلی دخترم چوبی بود بعد پارستل تختشو فروختم عوض کردم الان اهنیه پارسالیه سالم سالم فروختمش اما امسالیه گاها انگار بغلای تحتش شکم بده یهو کفه میفته

به نظرم چوبیه بهتر بود البته الانم دخترم بزرگتر شده شاید به خاطر اونه

من شیعم،حیدر آقامه  
الان برای مادر خودم کفش فلزیه خیلی سر وصدا داره ولی کف چوبی از از شکستنش میترسم تخت دونفره است

داری میگی صدا داره دیگه کف تخت دونفره ما ده ساله داریمش چوبیه زیرش پایه میخوره تخت های جدید هم که زیر چوبش اهن کشی شده ...چوب بردار خیالتم راحت 

پس نظرتون اینه چوبی بردارم؟برای مادرم یه نفره است خیلی صدا میده بعد یه قسمت هم تو رفتگی داره از چوبی ...

برا ما اهني بود يكم روش با سرعت بري  درجا در ميره برا ما شكست پايش ويسره صدا ميداد داغون بود ،چوبي گرفتيم راحت راحت