2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای جدا بشی؟ 

مشکلی دارین؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خودت جواب خودتو دادی دیگ  زندانم ک برداشته شد

زندان برداشته نشده بابا

چرا اطلاعات غلط میدین

تا 110 تا سکه رو مجبوره بده وگرنه میوفته زندان

برای بیشتر از 110 تا اگه مرد توانایی دادن نداشته باشه زندان نداره فقط

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نکن گناه داره اگه مشکلت فقط بیکاریه 😐بالاخره یه شغلی کاری پیداکنه بره وایسه اگرم غیراز ازشغل مشکل دیگه داری اونم حل کن آدم ییکارمهریش کجا بود😕😲فقط خودتا بدبخت کزدی

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
زندان برداشته نشده بابا چرا اطلاعات غلط میدین تا 110 تا سکه رو مجبوره بده وگرنه میوفته زندان برای ...

عزیزم من‌خواهرم وکیله قانون جدیدو بزن بخون .زندان برداشته شد 

فراموشی کیمیاست

زندان برداشته نشده بابا چرا اطلاعات غلط میدین تا 110 تا سکه رو مجبوره بده وگرنه میوفته زندان برای ...

اتفاقا شما داری اطلاعات غلط میدی   

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
عزیزم من‌خواهرم وکیله قانون جدیدو بزن بخون .زندان برداشته شد 

من از خود وکیل پرسیدم آخه

گفت قانون جدید اینه تا 110 سکه اجباره و نده میوفته زندان

ولی اگه بیشتر باشه مرد نتونه بده زندان نمیوفته همون 110 تا رو براش اجبار میکنن