2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه زدن تو بورس 

اینجا اطلاعات خوبی بهت نمیدن باید کمر همت ببندی مطالعه کنی راجع بهش برو سایت سهام یاب عضو شو در کنار مطالعه سوالات اونجا بپرس همه اهل فن هشتن

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  

فک کنم از ۱۰۰ تومن میتونی شروع کنی 

اولاش باید کم بخری    اولاش باید اونایی بخری که اولین باره عرضه میشن  سود بهتری دارن    

قبلش اموزش ببین حتما   

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

باید بری سازمان بورس یا همون تالار بورس اگه اصفهانی میشه چهارراه نظر (قبلش باید بری اینترنتی سایت سجام ثبت نام کنی )   

تالار بورس که رفتی مشخصات کامل تو میگیرن با شماره حساب بانکی که توش پولات هست  رمز دوم هم دنبالت باشه)

بعد با توجه به بانکت میفرستنت پیش کارگزار طبقه بالا دیگه کارگزار راهنمائی میکنه چی بخری چی نخری خودش برات میخره ه و میفروشه  یه کم که راه افتادی ازش یاد می گیری خودت تو خونه مخری و میفروشی   و انشالله سود میکنی و حالشو میبری

عزیزای دل از تجربیات همتون ممنووونم

ببین مثل فروشگاه می مونه یه سهم که ارزون میشه همه حمله ور میشن دیگه خودت میدونی تو هم باید بخری بعد تا یه جا که گرون شد همه میخوان بفروشن  

ببین مثل فروشگاه می مونه یه سهم که ارزون میشه همه حمله ور میشن دیگه خودت میدونی تو هم باید بخری بعد ...

مرسی بانوجان..الهی انقدر  پولدار بشم که بتونم دل نیازمندان رو شاد کنم..مرسیی از وقتی که که  گذاشتی..تندرست  وسلامت  باشی

@پسر_جوانمرد لطفا کمک اجیمون کن

منم ی پسرم با ۱۰۰۰ تا سوال و درد و دل ک نیاز دارم به خواهرم بگم اما خواهری ندارم . تو این سایتم واسه اینکه درد و دل کنم و کمک‌کنم و تو حرفه خودم یعنی بیزینس و یا تو روانشناسی کمک کنم . اینجام ک داستان های طنز و بخونم شاید حالم بهتر شه . من توی تایپیک های زنونه نمیرم ، توی عکس بازی هاتون نمیرم ، به ذات مرد وقیح وامثالهم تف میندازم . منم داداشتونم ،پس توهین نکنید بابت حضورم . و اینم بگم ک سنم کمتر از خیلیاس اما سن عقلیم بخاطر نحوه بزرگ شدنم ۳۱ ساله پس ازم سن نپرسید لطفا ک چن سالمه چون هرجا گفتم بعدش تهمت دروغ و عقده و  ... بهم بستن پس از گفتن سن معذورم و فکر کنید دارید با ی مرد ۳۱ ساله حرف میزنید