2777
2789
عنوان

مامانای باردار لطفا یه لحظه❤

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 37 پست
طول سرویکستون چند بود؟

عزیزم نوشته فاصله مارژین دیستال جفت تا int.osسرویکس معادل 13 میلی متر 

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کمه عزیزم سریع سرکلاژکن اصلا پله اینا نری ها

😭پس چرا این دکتر نامرد نگفت بهم

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
مطمئن هستی سیزده هست سرویکست؟مال من چهارده بود سرکلاژ شدم

عزیزم میشه علایمتو بهم بگی عزیزم

حتما مشكل نداشته وگرنه بهت ميگفت من تخمدان راستم خيلي تير ميكشه بعضي وقتا يا خط كش لباس زيرم اون نا ...

ببین سمت چپ یا راست تیر بکشه عادیه ولی اگه وسط تیر بکشه یعنی زیر شکمت وسطش اون خطرناک دکترم بهم گفت

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
عزیزم میشه علایمتو بهم بگی عزیزم

هیچی حس میکردم سر بچم وسط پامه.رحمم ب سمت پایین کشیده میشد.اتفاقی ب دکترم گفتم وقت سونو.گفت طول سرویکس هم نگا میکنم گفتش چهارده هست اورژانسی فرستادنم اتاق عمل.

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

عزیرم‌توی انتی بهت احتمال داده بودن؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
هیچی حس میکردم سر بچم وسط پامه.رحمم ب سمت پایین کشیده میشد.اتفاقی ب دکترم گفتم وقت سونو.گفت طول سروی ...

عزیزم با عمل خطر رفع میشه؟اصلا خون ریزی نداشتی؟عمل درد داره بیهدشی داره؟

عزیزم طول دهانه رحمت کمه نزدیکی نداشته باشیا برو یه دکتر خوب بگواحتمال داره سرکلاژ کنن دیگ خیالت راحت میشه

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
عزیرم‌توی انتی بهت احتمال داده بودن؟

نه گلم  تو انتی گفت ده روز دیگه بیا 

عزیزم طول دهانه رحمت کمه نزدیکی نداشته باشیا برو یه دکتر خوب بگواحتمال داره سرکلاژ کنن دیگ خیالت راح ...

مرسی عزیزم ترو خدا دعا کنید برام❤😢

نه گلم  تو انتی گفت ده روز دیگه بیا

من مطمئنم سونوگرافی گفته نچرخید شاید دختر باشه چیزی ندیدم منشی ام از خودش چرت گفته مگه منشی چی سردرمیاره جنسیت بگه!!!؟اصلا اعتماد نکن اصلاااااا

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
مرسی عزیزم ترو خدا دعا کنید برام❤😢

چیزی که نیست نترس ولی خب دوران باردلری کلا ریسکه دیگ همچیش بری دکتر بگی خیال خودت راحت میشه

عزیزم با عمل خطر رفع میشه؟اصلا خون ریزی نداشتی؟عمل درد داره بیهدشی داره؟

اره بخیه میزنن قبل زایمان باز میکنن.خونریزی داشتم افتضاح دوتا دوتا شیاف میذاشتم.ولی بچم سالم موند تا سی پنج هفته.دردش تالحظه اخرعست.نمیخام بترسونمت من حس میکردم نخ پلاستیکی داخل گوشتم فرو میره هیچ رابطه ای نداشتم تا زایمان نشستن رو زمین دردناک بود.البته من شدید چاق بودم .الان بزور شدم شصت کیلو اونموقع من نود کیلو بودم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده