2777
2789
عنوان

باید ۱۳ تا کادو بخرم! نظر میدین؟

312 بازدید | 23 پست

برای دفاع پایان نامه ام، باید برای همه استادای گروه کادو بخرم، از قدیم رسم بوده و همه خریدن، برای استاد راهنمام یه سجاده ترمه خریدم با قرآن۵۰۰، بقیه رو می خوام کادوشون از ۱۰۰ تومن بیشتر نشه! اصلا با صد تومن چیزی میشه خرید؟؟ 

بچه های دیگه مثلا گل طلا خریدن، یا صنایع دستی یا یکی برای همه رومیزی ترمه خریده بود

خوشحال میشم پیشنهادی دارید بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشته، به عنوان خسیس و بی ادب در یادها می مونم، بعدم همیشه تو کنگره ها و جاهای دیگه می بینمشون ، اینج ...

راستش من چیزای خوبی از دفاع پایان نامه نشنیدم 

خیلی میشنوم پارتی بازیه و اگه چیزی‌نخری و جلوشونو پر نکنی محلت نمیکنن 

واسه همون پرسیدم 

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
ما که از این کارا نکردیم هیچیم نشد این چیزا چیه مد میکنید؟

تو دانشکده ما بعضا چندین میلیون خرج کادوی دفاع می کنن، یه کار تجملاتیه که همه انجام دادن ، من نمی تونم سنت شکنی کنم و همچین خاطره ای از خودم بذارم

راستش من چیزای خوبی از دفاع پایان نامه نشنیدم  خیلی میشنوم پارتی بازیه و اگه چیزی‌نخری و جلوشو ...

کدوم دانشگاهی؟ والا ما از این رسما نداشتین. من فقط برای استادم یک هفته بعد از دفاع یک کیف چرم متوسط گرفتم

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی

اونا خیلی کار اشتباه کردن و این سنت خیلی غلط رو جا انداختن شما هم با ادامه دادن راه اونا این سنت غلطو محکم میکنی هر کس بودجه اینجور خرجا رو نداره  اینو بدون تو اگه اینکارو نکنی بعد از تو خیلیا اینکارو نمیکنن 

اون استاد هم اگه باشعور  و با شخصیت باشه کادو قبول نمیکنه. من جات باشم آخر دفاعم فقط شیرینی تر و قهوه سرو میکنم