یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم با پزشکت مشورت کن منم پسرم تا ماه ۳۵ بریچ بود اما تو سونوی هفته ۳۷مشخص شد چرخیده تو اون مدت پیاده روی زیاد داشتم و ماما هم هر هفته که میرفتم پیشش کلی شکممو ماساژ میداد نمیدونم کدوم باعث شد که چرخید چون پزشک بیمارستان میگفت دیگه جا نداره نمیچرخه
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
منم مثل شما فقط عشق طبیعی بودم برا همین حالتو درک می کنم اما بسپار به خدا انشالله هرچی قسمتته و به صلاح تو و نی نی قشنگ هست مقدر شه برا سزارین هم خودتو اماده کن برا طبیعی هم انشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی اگه یادت افتاد منم دعا کن💞😘
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤