2777
2789

اگر خودتون يا كسي از اشناهاتون تونسته با تكنيكا و حركتا بچه ش چرخيده سفاليك شده تا زمان زايمان ميشه بگين چيكارا كردين جواب داد و بچه سفاليك شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت 😭

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دوستم بچش بریچ بود خواست زایمانش طبیعی باشه

هفته اخر خیلی پیاده روی کرد بچه چرخید و طبیعی بدنیا اومد

خواهرم بچش بریچ بود از همون ماه ۴ تا اخر ،نچرخید ،دکتر بهش گفته بود بچه تو ممکن نیس بچرخه ،سزارین شد

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

عزیزم با پزشکت مشورت کن منم پسرم تا ماه ۳۵ بریچ بود اما تو سونوی هفته ۳۷مشخص شد چرخیده تو اون مدت پیاده روی زیاد داشتم و ماما هم هر هفته که میرفتم پیشش کلی شکممو ماساژ میداد نمیدونم کدوم باعث شد که چرخید چون پزشک بیمارستان میگفت دیگه جا نداره نمیچرخه 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
دوستم بچش بریچ بود خواست زایمانش طبیعی باشه هفته اخر خیلی پیاده روی کرد بچه چرخید و طبیعی بدنیا اوم ...

به منم گفت شايد بچرخه حالا سعي ميكنم همين كارارو كنم ببينم چطور ميشه😢

عزیزم با پزشکت مشورت کن منم پسرم تا ماه ۳۵ بریچ بود اما تو سونوی هفته ۳۷مشخص شد چرخیده تو اون مدت پی ...

مال من تا ٣٥ سفاليك بود ٣٧ديديم بريچ شده اميدم كمه ولي تلاشمو ميخام بكنم😢

منم مثل شما فقط عشق طبیعی بودم برا همین حالتو درک می کنم اما بسپار به خدا انشالله هرچی قسمتته و به صلاح تو و نی نی قشنگ هست مقدر شه برا سزارین هم خودتو اماده کن برا طبیعی هم انشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی اگه یادت افتاد منم دعا کن💞😘

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤