2777
2789
عنوان

دیگه از واژه ای بنام شوهر حالم بهم میخوره!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 99 پست
از خوبی شوهر گفتن خوبه اما نه وقتی طرف داغونه و داره درد دل میکنه ،عزیزم یه تاپیک جدا بزن و حس خوبت ...

نخیر داره میگه چرا ازدواج میکنین و انقدر تاپیک بد در مورد شوهر میزنین 

خودشم مجرده

مرد خوب و بد همه جا هست اینجا فقط میان همه ناله میکنن و کسی خوشی رو فریاد نمیزنه

خدایا مرسی❤️💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کسی نمیاد اینجا خوشیهاشو بگه که ....

حالا اعتیاد و دست بزن و خیانت رو کاری ندارم ولی بعضیها شوهرشون ۶ روز هفته بهشون محبت میکنه ولی اگه روز هفتم دعواشون بشه همونو میان تاپیک میزنن تازه جاهایی که خودشون چیزی گفتن رو سانسور میکنن بعدشم آشتی میکنن و تماام و فقط این تاپیکش تو اذهان میمونه ...

من ک پز ندادم نمک بپاشم ولی باورم نمیشه یه مرد اینقدر نامرد باشه  

شمارو نمیگم عزیزم وقتی یکی میاد تعریف میکنه همه میگن اومدی پز بدی به بقیه میخوای فخر بفروشی نمیدونم اونایی که شوهرشون نداره الان حسرت میخورن و هزار حرف دیکه .فقط وقتی مشکل داشته باشی تاییدت میکنن

نخیر داره میگه چرا ازدواج میکنین و انقدر تاپیک بد در مورد شوهر میزنین  خودشم مجرده مرد خوب و ...

اهان متوجه شدم فکر کردم درد دل میکنه،عذر میخوام سوء تفاهم شد  

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
عزیزم کسی نمیاد اینجا خوشیهاشو بگه که .... حالا اعتیاد و دست بزن و خیانت رو کاری ندارم ولی بعضیها ش ...

آره اتفاقا 

من دعا میکنم ابن جوری باشه ک شما میگید چون نمیتونم تحمل کنم یه زن این همه درد بکشه