2777
2789
آره می‌گفت ان شالله روزی برسه که به جای روسری پوشک بچه تونو سرتون کنین و هیچکس حرفاتونو باور نکنه 😂 ...

من از اونجاک گفت با مرد غریبه رفتم سفر بهش شک کردم قبلش کلی از حیا و شرمش میگفت. نمیتونست تو چشای یه مرد نگاه کنه اونوقت زرتی با ماشین شخصی یه مرد نامحرم رفت مسافرت :/ 

من از اونجاک گفت با مرد غریبه رفتم سفر بهش شک کردم قبلش کلی از حیا و شرمش میگفت. نمیتونست تو چشای یه ...

من از مشابهت بیوگرافی و ادبیاتش با فیزیکدان و استاد .

و وقایع نمایشگاه و اون استاد پیر ۸۰ ساله 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از مشابهت بیوگرافی و ادبیاتش با فیزیکدان و استاد . و وقایع نمایشگاه و اون استاد پیر ۸۰ ساله  ...

من فقط بهش گفتم توقع نداشتم با مرد غریبه بری سفر بعدش اف شدم. وقتی اومدم ۲۸ ریپلای داشتم همشون ریخته بودن سرم ک کار بدی نکرده و زیر نطر پدرشه و فلان . خوردن منو :/

من فقط بهش گفتم توقع نداشتم با مرد غریبه بری سفر بعدش اف شدم. وقتی اومدم ۲۸ ریپلای داشتم همشون ریخته ...

متاسفانه نمیزارن هرکی نظری داره بگه .میترسن داستان رو از دست بدن .آخه دروغ باشه ولو شیرین فایده. اش چیه؟!

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

منو باش پیام دادم بهش

گفتم تو راه برگشت چی گفتین!!

گف سرسنگین بودم حرف نزدم...

وووواااااای من چقد باور کردم.....مخصوصا جاهای رمانتیکشو چقد دوس داشتم... 

بعد استاد برام ی قیافه پیر بود .این اذیتم میکرد فقط خخخخ

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
دیگه به هیچ داستانی اعتماد نمیکنم. بدجور رو دست خوردم. فکر نمیکردم الکی باشه. الان که فکر میکنم میبی ...

عزیزم تازه واردی؟ اینجا اینقد از این داستانای دروغ هست ک نگو ... این واسه ما کوچک ترینش بود تقریبا ! یه داستانایی بوده که بخاطرش گریه کردیم و غصه خوردیم تهش فهمیدیم الکی بوده. این چیزی نبود ک