2777
2789
عنوان

خانما در جواب این پدرشوهر چی بگم

1293 بازدید | 75 پست

منو خواهرم دوقلو هستیم و جاری 

مشکلی که من دارم تازگیا خواهرم با خواهرشوهرم شریکی تولیدی زدن یعنی کار میدن خیاط براشون میدوزه کلا شاید ماهی چندبار میرفتن بازار برای خرید پارچه که الان با اومدن دخترش دیگه همینم نمیتونه بره وبا تلفن کارهارو هماهنگ میکنه ودر واقع حساب وکتاب دستشه 

کلا خیلی شاغل به حساب نمیاد ولی جوری خواهرشوهرم بزرگش کرده از لج من تا منو تنبل نشون بده البته خواهرمم بدش نمیاد 

مشکل من الان اینه خونه ی هرکدوم میرم خواهر شوهر یا مادرشوهر برام نسخه ی کار میپیچن وتا دلایلمو میگم زود خواهرمو میزنن توسرم حالا دیشب که رفتیم خونه مادرشوهرم 

شکست یتیم است ولی پیروزی هزار پدر دارد.

کلا مادرشوهرا دوست دارن عروساشون برن سرکار ربطی به  خواهرت نداره عزیزم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باج میدی بهونه و دلایل واسه چی میاری بگو هرکیی یه جور سبک زندگی داره منم از این سبک زندگیم خیلیم راضیم مگه قراره همه شبیه هم باشن و تامام😏
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

حرف از تنهایی من پیش اومد البته من یه پسر سه ساله دارم قصد سرکار رفتن دارم ودلم نمیاد وهم هزینه اش رو ندارم بزارمش مهد 

پدرشوهرم گفت تو ادعات میشه برو از خواهرت یاد بگیر با دوتا بچه کارم میکنه تو چیت کمتره اینا 

تا هم گفتم خوب من شاغل بودن رو به هرقیمتی دوست ندارم اونم گفت چرا میتونستی خونه بابات بری سر کار خونه پسر من علیل شدی وااای حالم دیگه دست خودم نبود شوهرمم فقط گفت بابا اینجوری نگو همین منم ساکت شدم  آخه ما تو نامزدی شاغل بودیم ایو میکبن تو سرمون همیشه منم نمیدونم چی جوابشونو بدم 

بگو دلم نمیخواد شاغل باشم دلیل و استدلال و منطق نمیخواد که بگو عشقم نمیکشه دلم نمیخواد.

من از این کفریم چرا شاغل بودن من به اونا چه مربوطه آخه اصلا

حرف از تنهایی من پیش اومد البته من یه پسر سه ساله دارم قصد سرکار رفتن دارم ودلم نمیاد وهم هزینه اش ر ...

عزیزم بگو دوران نامزدی که شاغل بودم بچه نداشتم الان دلم نمیاد از بچم حتی یک ساعت دور بمونم

آقا نیستم 😊
که کمک خرج پسرشون باشن

عه

مادرشوهر منم همیشه میگه ایشالا درست تموم بشه 

بری سرکار این کارو بکنید اون کارو بکنید  😕 

من فکر میکردم دنبال پیشرفت منه 🙄🙄

حرف از تنهایی من پیش اومد البته من یه پسر سه ساله دارم قصد سرکار رفتن دارم ودلم نمیاد وهم هزینه اش ر ...

باید میگفتی وظیفه من نیست

خواهرمم از سر لطفشه کار میکنه

کارش هم برای خودشه نه شما

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
کلا مادرشوهرا دوست دارن عروساشون برن سرکار ربطی به  خواهرت نداره عزیزم

میدونم ولی خواهرم نه شوهرش اهل گنده کردنه مثلا میخواد منو بده کنه خواهرم تنها بدیش اینه از این موضوع خوشش میاد خیلی ناراحت میشم خوب خواهرمه جاری که نیست