2777
2789

من پلی کیستیکم و تنبلی تخمدان دارم نه ماهه اقدامم 

از وقتی اقدام کردم پریودم نامنظم شده .لتروزول و کلومفین هم امتحان کردم جواب نداد 😔

دیگه همه چی رو گذاشتم کنار و تقریبا چهل روزه که داروی گیاهی استفاده می کنم😊

پنج انگشت .صبح ناشتا

عرق فراسیون ظهر

و رازیانه رو شب می خورم 

خیلی امیدوارم 😍😍

شماهم بیاین تجربیاتتون رو بگید ک همه استفاده کنیم و ان شاالله همه صاحب نی نی سالم و صالح بشیم😍😍🐣

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوازده روز پیش ای یو ای کردم هنوز منتظرم تا چهارده روز بشه برم بی بی بزنم ولی نمیدونم جرا حالتهای ...

عزیزم 

علایم بارداری هم  شبیه پریودیه ان شاالله بارداری عزیزم

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
پرولاكتينت اگه بالا باشه نبايد رازيانه بخوري

اره من ازمایش دادم پرولاکتین بالا نیست 

این دوره هم پریود شم حتما ازمایش میرم

اره من ازمایش دادم پرولاکتین بالا نیست  این دوره هم پریود شم حتما ازمایش میرم

شوهرت آز داده؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

من کلی دکتر رفتم نشد کلی آمپول زدم قرص فایده نداشت

این ماه که پریود شدم قطره ویتاگنوس خریدم فقط باید ناشتا صبحا بخوری من دیشب بعد شام خوردم برای اولین بار خدا کنه اینکی جواب بده 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

بچه ها حتما شوهرتون از بدن خودتونم عكس رنگي بريد اگه مدت طولانيه اقداميد

روزاي اول پريود تا روز تخمك گذاري با روغن سياهداونه ماساز بدين شكم و زيرشو

من درباره تخم هويج شنيدم خوبه باعث تخمك گذاري ميشه

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
خدا کنه به شدت خواب الود هستم نمیدونم چرا خوابم میاد اینقدر 

وااای خب خواب الودی و خستگی هم علایم اولیه بارداریه 

خداروشکر علایم خوبی داری 

فقط چیز سنگین بلند نکن .زیادم تو نت نباش ک ان شاالله باردار باشی خدای نکرده اتفاقی نبفتخ

وااای خب خواب الودی و خستگی هم علایم اولیه بارداریه  خداروشکر علایم خوبی داری  فقط چیز س ...

نمیدونم والا می ترسم امیدوار بشم بخوره تو ذوقم نزدیک ده ساله منتظرم برام دعا کن

همه چی درست میشه 
شوهرت آز داده؟

نه متاسفانه 

درست روزی ک باید از میداد دعوای شدید کردیم و منـ بعدش گفتم ک تو دعوا کردی ک از ندی و من دیگه بچه نمیخوام 

الانم واقعا فقط درگیر رفع کیستم هستم و اگه خدا خواست بچه بده 

اصلا حاصر نیستم ب اقا بگم برو ازمایش

من کلی دکتر رفتم نشد کلی آمپول زدم قرص فایده نداشت این ماه که پریود شدم قطره ویتاگنوس خریدم فقط بای ...

ویتاگنوس خیلی خوبه اما خیلی بدمزه و دوره درمانش طولانیه 

باید صبور باشی 

ان شاالله خدا ی نی نی سالم ک صالح بهت میده 

نه متاسفانه  درست روزی ک باید از میداد دعوای شدید کردیم و منـ بعدش گفتم ک تو دعوا کردی ک از ند ...

خب بالاخره اشتي كردين بايد بره

حتما هم مركز ناباروري آز بده ، كيتهاي اونا فرق داره جواب درست تره

اگه مشكل از ان باشه تو فقط تخمك از دست ميدي 

البته شوهر منم هنوز نرفته هي امروز فردا ميكنه 

ذخيرت چقدره؟