2777
2789
عنوان

بدترین شب زندگیتون کی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 41 پست

شبی که مادرم مرده بود

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتشون کنه بنظرم بدترین استرسی که میشه آدم تحمل کنه فوت عزیزانه بعدشم خیانت همسر،،چون خیلی فر ...

دقیقا ابجی

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

شبایی تو زندگیم داشتم که نمیدونم چطوری صبح شد و صبحش چقدر ناراحت بودم که چرا هنوز زندم چرا من نمیمیرم. یه زن وقتی بشکنه دیگه تمومه. من شکستم بدم شکستم. ولی اونایی که نابودم کردند هر روز خوشبخت تر میشند.

شبایی تو زندگیم داشتم که نمیدونم چطوری صبح شد و صبحش چقدر ناراحت بودم که چرا هنوز زندم چرا من نمیمیر ...

دقیقا کسی که باعث شد من این جور شب هایی رو داشته باشم و انقدر عذاب بکشم حال و روزش خیلی خوبه هر روزم بهتر میشه البته من نفرینش نکردم ولی گفتم خدایا جوابش با خودت ولی تا الان که چیزی ندیدم 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
دقیقا کسی که باعث شد من این جور شب هایی رو داشته باشم و انقدر عذاب بکشم حال و روزش خیلی خوبه هر روزم ...

منتظر نباش که چیزی هم نمیبینی. خدا ظالم پسنده. نگاه کن هرچی طرف ظالم تر کافر تر و... توی خوشبختی بیشتری غرق میشه.