2777
2789
عنوان

کی میتونه کمکم کنه.. لطفا

169 بازدید | 27 پست

از بچگی از لحاظ روحی خیلی ضعیف و شکننده بودم.. الان 30 سالمه ولی هنوز خواهرام با اعتمادبنفس خودشونو بالاتر میدونن.. بالاتر دونستنشون مهم نیست برام ایشالله بالاتر باشن ولی من بینشون سرکارم و خودم خرج خودمو میدم

ی خواهر دیگه مم سرکاره من کمکش کردم توو ی شرکت رفت سرکار و الان خیلی راضیه

خب خواهرام همه ارشد دانشگاه سراسری خوندن ولی من لیسانس دانشگاه آزادم

با ی نفر دوس بودم اون پزشکه پاش موندم الانم نامزدیم.. تنها امیدم اونه

بقیه فقط سرکوفتن

همش میگن تو غر میزنی و.....

20 سالم بود ms گرفتم از بچگی هم هم هر مشکل روحی برام پیش میومد حالت تهوع و سرگیجه داشتم که 2 سال پیش ی دکتر تشخیص افسردگی داد

عزیزم ناراحت شدم

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

روحیت رو تقویت کن،جلو خانوادت از بیماری و ناراحتیت نگو اصلا، روحیه خوب داشته باش، از اتفاقای خوب تعریف کن، سعی کن بیشتر بخندی، رو خودت کار کن دید اونا هم عوض میشه

آدما اینجوری هستن کسی که مدام از ناراحتی و بیماری و.. حرف بزنه بعداز مدتی زده میشن. 

خدای مهربونم شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی درمونده شدم چون خانواده م حتی با نگاهشون منو اذیت میکنن

نامزدم خیلی سعی میکنه منو به خانواده م نزدیک کنه ولی انقد اذیت شدم که نمیتونم

خیلی هم بهم محبت کردن ولی محبتی که بخوان منو به خودشون وابسته کنن به درد آدم نمیخوره.. خانواده م اینجورین میخوان همیشخ محتاجشون باشی حتی رفتم سرکار هی میگفتن خداروشکر ولی ناراحت بودن ازشون پول نمیگرفتم

غصه نخور

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
روحیت رو تقویت کن،جلو خانوادت از بیماری و ناراحتیت نگو اصلا، روحیه خوب داشته باش، از اتفاقای خوب تعر ...

آره خیلی همیشه از بیماری و حالتام گفتم ولی واقعت یکسره حالت تهوع و سرگیچه دارم.. اصلا تلقین کردن بلد نیستم و این خیلی بده 

استارتر عزیز انگار زندگی منو داری میگی اما ممن توی  20 توام الان..مریضم و تشخیص نتونستم بدم مریضیم چیه احتمال ام اس  افسردگی سرطان نمیدونم ... درکت میکنم منم ضعیف شکنندم چون خانوادم من ضعیف کردن

یکی از عزیزانم مریضه ..بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیاز دارم❤
شما دیدتو  به خانواده تغییر بده و همه چیو مثبت ببین

نمیتونم.. نمیدونی چقدر کاراشون برام آزاردهنده یت

مثلا مدیریت مالی خانواده با خواهر کوچیگمه که ارشد عمران خونده ولی حتی وقت خودشو نمیتونه تنظیم کنه

من بهشون میگم خودتون باید این کارو انجام بدین شما دوتا دو تا بازنشسته ی دولتین سواد دارین میگن تو غر میزنی و تمومش کن

آره خیلی همیشه از بیماری و حالتام گفتم ولی واقعت یکسره حالت تهوع و سرگیچه دارم.. اصلا تلقین کردن بلد ...

ازین به بعد نگو، یوگا برو، روحیتو تقویت کن، حالتم بد بود زیاد جلو خانوادت و حتی نامزدت چیزی نگو، قوی باش، چیزای مقوی بخور، ویتامین بخور و...به خودت برس

خدای مهربونم شکرت
الان دقیقن میخوای  چه جور باشه حالت بهتر باشه از خودت ودیگران چه توقعی داری

میخوام کنکور بدم.. نامزدم گفت تو احساس کمتربینی داری درحالیکه شعورا از اطرافیانت خیلی بالاتره.. بهم میگه کنکور بده خودمم کمکت میکنم

نمیتونم.. نمیدونی چقدر کاراشون برام آزاردهنده یت مثلا مدیریت مالی خانواده با خواهر کوچیگمه که ارشد ...

نگو، وقتی کار خودشونو میکنن نگو، تو از رو.دلسوزی میگی.

تو کاراشون نظر نده اصلا. فکرتو آزاد کن 

خدای مهربونم شکرت

سلام بانو

سرگیجه وتهوع ازاسترس زیادیه

ام اس هم درمان داره خداروشکر کنترل میشه

سردی اصلا نخور وگرمیجات بیشتر استفاده کن 

پیش دکترروازاده برو من بیمار ام اسی دیدم اونجا درمان شده کاملا

پس اول حال جسمتو خوب کن

وبرای شرایط روحی هم باید عزت نفست روقوی کنی

عزت نفس ریشه درکودکی داره احتمال میدم بچه ی وسط باشی

ولی درهرحال خودت روبپذیر هرآنچه که هستی

محدودیت های واقع بینانه زندگی روقبول کن

راحت وبااحترام اظهار نظر کن حتی اگر مخالف بقیه هستی و....

نسبت به دهیچ کس کینه نداشته باش ومدام بدی های دیگران رو توذهنت مرور نگن