2777
2789

تنظیمات برو زبان‌رو فارسی کن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

البته الان رو تنظیمات اولیه هست همش خارجیه

یه مدت سرچ کنی موضوعاتی میاد که مورد جست و جو هست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنظیماتش کجاست؟

اون عکس خانه رو بزن پروفایلت میاد گوشه اش پایین صفحه رو بده وسط علامت تنظیمات توشه

اون عکس خانه رو بزن پروفایلت میاد گوشه اش پایین صفحه رو بده وسط علامت تنظیمات توشه

ببخشید که من هر دیقه مزاحمت میشم....عزیزم چطور میتونم حسابم رو از حالت باز خارج کنم؟