2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا نمیتونستم نه بگم 

با نظر همه موافق بودم😃😃الان یکم مستقل شدم 

نظر واقعیمو با یکم مکث میگم

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

سلام گلم من سال ها نمتونستم نه بگم خودمو تو دردسر مینداختم مثلا برا ضمانت ها،پول قرض دادنا ...دیدم شدم دیوار کوتاه 

الان یکسال تمام با قاطعیت نه میگم بدون رودربایسی مرگ یبار شیون یبار.

هرکی هم ناراحت شد مهم نیس متونی بگی راستش برام سخته یا عاقبت خوبی نداره یا شوهرم راضی نیس یا نیاز دارم ..

من

البته با لحن اروم و مودبانه

مثلن مادرشوهرم میگه شب بیاین میگم واقعن شرمنده باشه دفعه ی بعد.الان انگار شرایطش نیست

یا کسی ازم چیزی بخواد میگم واقعن شرمندتم ولی نمیتونم یا نمیشه

خیلی راحت و زیبا

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
سعی کن از اهالی خونه شروع کنی کم کم اعتماد بنفست زیاد میشه متونی ب دوستات و بقیه هم همین واکنش رو نش ...

قدرت نه گفتن رو خیلی جاها دارم، از نظر مالی ک راحت میگم ب طرفم 

اما متأسفانه روابط اجتماعی ضعیفم، مثلا امروز یه نفر تماس بگیره بگه میخام بیام خونتون، اگه خونه باشم و شرایطم جور نباشه، سختمه بگم نه، یا مثلاسوالای زیادی یه نفر جواب میدم، تا دلش نشکنه

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت

با قدرت بگو امروز ک جایی دعوتم ان شالله سری بعد در خدمتم تو جواب دادن کمی مکث طولانی کن معمولا اگه ادم فهمیده ای باشه متوجه میشه نمخای جواب بدی ببین یذره تمرین کنم گلم یا جواب سوالشو سربالا بده مطمن باش پیگیر نمشه

با قدرت بگو امروز ک جایی دعوتم ان شالله سری بعد در خدمتم تو جواب دادن کمی مکث طولانی کن معمولا اگه ا ...

اون آدمی ک پیگیر نمیشه شعور اجتماعی بالایی داره، 

در برابر آدمای زیادی پیگیر کم میارم، بخاطر ک خودم راحت کنم جوابش بعد چند بار سوال میدم، چون میبینم از رو نمیره. 

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت