2777
2789
عنوان

لطفا همه گی بیاین کمکم

67 بازدید | 11 پست

بنظرتون دعا و این چیزا همیشه اثر داره.

من چند وقت پیش همش بی قرار بودم یه جا نمیتونستم بمونم حوصلم سر میرفت یه جورایی افسرده شده بودم. پدرم رفت پیش ی دعا نویس نمیدونم سر کتاب باز کرده بود یا چی گفته بود چشمش زدن برام دعای چشم نظر و اینا نوشته بود بد اون خوب شدم الانم همچین حس هایی دارم اما این وسط هیچ حوصله ایی برا همسرمم ندارم با این که ی ماه دیگه عروسیمونه اما هیچ ذوق و شوقی ندارم . تو تایپک های قبلمم از مشکلات زندگیم گفتم الان اوضام واقعا خرابه از ی طرفم خانواده و فامیلای شوهرم همشون خیلی راحت و واضح با دعا نویسی و اینا سر کار دارن حالا میترسم دعام کرده باشن تا از همسرم سرد بشم .الان یه هویی جوری شده که نمیتونم همسرم تحمل کنم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش دروغه عزیزم...

مشکل چیزدیگه ای هسته بگرددرون خودت جستجوش کن

یاازمشاوره کمک بگیر...

درآخردعانویس اگه چیزی بلدبودیه فکری به حال خودش میکرد

که بااراجیف گفتن مردموسرکیسه نمیکرد

سلام .ببخشید رک میگم .

بیخود میکنی همچین حسی داری.اینها همش تلقینه.زندگیتو خراب نکن .همش بشینی فکر کنی برام دعا کردن .دیوونه شدی ؟اگه ادامه بدی میگن زن فلانی دیوونه است دعاییه.عادی باش فکر خوب بکن .تو نوعروس هستی .اول زندگی خودتو درگیر افسردگی و دعا و جادو جنبل نکن 

سلام .ببخشید رک میگم . بیخود میکنی همچین حسی داری.اینها همش تلقینه.زندگیتو خراب نکن .همش بشینی فکر ...

مرسی رک حرف زدی حرفتم درست ولی وقتی عروس قبل من که میشه جاریمو دعا آورده باشن خونش و خود   ختنواده شوهرم بگن حتی شوهر خودم منم صد در صد همچین فکرایی میکنم . 

همش با شوهرم دعوا دارم اما نمیدونم سر چی

چرا اومدی نی نی سایت ؟ برو پیش دعانویس 

اولا تو این کارا دست ندارم که برم دوما چندان اعتقادی ندارم ولی با گفته خانواده شوهرم و دونستن این که دعا نویسی با سر کار دارن شک وجودمو گرفته واس همینم اومدم اینجا