2777
2789

من موقع زایمان بخیه نزده بود دکتر برا الان چهار ماهه زایمان کردم وهفت روز قبل رفتم برا ترمیم چنتا بخیه ماما برام زده  پریود نیستم میخواستم بدونم کسی بوده از بخیه خون ابه بیاد ایا طبعییه لطفا بگین 

ارامش و اسایش با توکل بر خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همون موقع نزده؟

چون من نتونستم اون موقع هم یکی دوتا بیشتر زده نمیشد بخاطر زایمان  چون بعد چند وقت بهتر میسه فهمید که چنتا بخیه لازمه

ارامش و اسایش با توکل بر خدا 
چون من نتونستم اون موقع هم یکی دوتا بیشتر زده نمیشد بخاطر زایمان  چون بعد چند وقت بهتر میسه فهم ...

ببخشیدشمانتونستی یعنی چی؟ من متوجه نشدم

یعنی کلاقیچی نکردکه لازم به بخیه باشه؟

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
خب برش داشتم که نیاز به ترمیم بود 

تاحالااینجوری نشنیده بودم چه عجیب😑برش زدن وتا4ماه همونجوری بودی😕😕

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

وااا چطور برات بخیه نزدن ؟🤔

من دوتا طبیعی زائیدم هر دفعه موقع بخیه زدن اینقدر به دکترم سفارش کردم که بنده خدا اخر دفعه گفت رویا خانوم حسابی تنگت کردم ( ببخشید)  دست از سر کچل من وردار😂😂

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘